Krv u ejakulatu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
mr Who
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 24, 2012 1:24 pm

Krv u ejakulatu

Post od mr Who »

Pozdrav, imam 23 godine, i jedan problem. Naime, pre dva dana sam primetio malo krvi u spermi, pa sam se strasno zabrinuo... Postoji li mogucnost da se krv pojavila zbog odlaganja ejakulacije(mozda sam prejako pritisnuo) ili zbog neke prehlade,ili infekcije u spoljnom kanalu? Nije bilo sad da je sve crveno,ali naziralo se na par mesta po malo krvi. Iskljucujem mogucnost neke SPB... Pijem 2 dana uvin caj, nemam nikakve bolove,nisam nista neobicno primetio osim toga...
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Krv u ejakulatu

Post od vasa »

Prati obavezno--ako ti se ne iscisti za 10-ak dana idi kod lekara
alexa83
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 03, 2012 7:54 pm

Post od alexa83 »

Pozdrav, pre nekoliko dana radio sam sklerozaciju hemoroida, i to četvrti put. Posle toga mi se pojavila krv u ejakulatu, i to prvi put od kada radim sklerozaciju. Pored toga, prilikom mokrenja mi se javlja nekakav pritisak u penisu, kao neka teškoća pri mokrenju. Da li je moguće da je doktor usmerio sklerozant tamo gde ne treba, i molim za savet šta da radim. Hvala unapred.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

nadam se da je to posledica te intervencije i da ce nestati za 10-ak dana-ako ne onda obavezno kod lekara--a sto se tice hemoroida samo bih te pitao --jesi li probao AMER CAJ ikada.
Moj brat ga jako hvali a i ja sam pronbao za prostatitis i zadovoljan sam.
ON JE INACE ZA OBOJE_PROSTATITIS I HEMOROIDE
Odgovori