zasto mi niko od urologa nije predlozio operaciju i uklanjanje prostate..zasto se takva operacija ne radi...nije normalno da u 21 vijeku trpim strasne bolove 2 mjeseca....upali se sljepo crijevo oni ga uklone ,zuc itd zasto je problem ukloniti bolesnu prostatu koja stvara nesnosne bolove...djecu hvala bogu imam,ne mora mi se vise nikad ni dici samo da prestane bol i muka i da mogu normalno funkcionistati ovo stanje ako potraje ili cu nakaciti neko mnogo tezu bolest od stresa,depresije i nesanice ili cu izvrsiti samoubistvo
eto putanje je da li je moguce ukloniti bolesnu prostatu hirurskim zahvatom ,da bolovi prestanu i da se posle toga moze koliko toliko normalno funkcionisati
Hirursko ljecenje hronicne upale prostate
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Hirursko ljecenje hronicne upale prostate
niko od ljekara koji dolaze na forum ne rece nista po ovom pitanju...ima li iko da bi mogao nesto da kaze po ovom pitanju...zasto se ne moze rijesiti hirurski itd
dosta ljudi koje poynajem a starijih su godina su operisali prostatu zbog uvecanja ili raka i vidim da sasvim normalno zive,pre neki dan sam pricao sa komsijom koji je pre 15 god operisao prostatu ima je nesto vise od 50,zbog raka,a danas je super zdrav,i radi od 7 do 7,i kaze odlicno se osjeca a ja sa 37 godina evo vec 3 mjeseca se patim i nisam u staqnju svojoj djeci komad kruha zaraditi
bas bi volio da cujem misljenje ljekara zasto se ovo ne rijesava operativnim zahvatom,sve koje sam do sada pitao samo kazu ne to se ne radi ali ne znaju da kazu zasto
dosta ljudi koje poynajem a starijih su godina su operisali prostatu zbog uvecanja ili raka i vidim da sasvim normalno zive,pre neki dan sam pricao sa komsijom koji je pre 15 god operisao prostatu ima je nesto vise od 50,zbog raka,a danas je super zdrav,i radi od 7 do 7,i kaze odlicno se osjeca a ja sa 37 godina evo vec 3 mjeseca se patim i nisam u staqnju svojoj djeci komad kruha zaraditi
bas bi volio da cujem misljenje ljekara zasto se ovo ne rijesava operativnim zahvatom,sve koje sam do sada pitao samo kazu ne to se ne radi ali ne znaju da kazu zasto