Gubitak sluha na radnom mestu

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
DejanArt
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 04, 2012 9:37 am

Gubitak sluha na radnom mestu

Post od DejanArt »

Rodjen sam sa malforamacijom oba uha, na levoj nije kompletno razvijena,a na desnoj nedostaje celo uvo, dijagnoza je "anotia.dex microtia sin". U radnom odnosu sam skoro 10 godina. I na zahtev direktorice isao sam na procenu radne sposobnosti gde mi je utvrdjen I stepen i status invaliditeta. Pre cetiri godine u orl klinici na tonalnoj audiometriji konstatovano je da ne cujem 84 posto i da nosim kanalni slusni aparat na desnoj...posle dve godine ponovio pregled na orl i tonalni audiometrija konstatovala da ne cujem 86 posto...dakle ja i vec sad osecam gubitak sluha, kada svaki dan dolazim kuci sposla imam glavobolju ,zujenje u glavi ,vrtoglavicu i stalno u razgovoru trazim da mi se ponovi sta kazu... radim u textilnoj industriji gde je velika buka i vibracija... znaci li to da postoji telesno ostecenje na radnom mestu?
Odgovori