Problematicno lice

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
blacking
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 04, 2006 5:10 pm

Problematicno lice

Post od blacking »

Djevojka mi ima 20 godina i jos uvijek ima problema sa licem. Za vrijeme puberteta imala je dosta akni, ali sada to vise nisu klasicne akne, nego uglavnom neke potkozne bubuljice ili mozda cak bolje receno potkozne flekice. Znaci najcesce se ne mogu istisnuti. Nekad se lice malo "smiri", ali nikada nije u potpunosti cisto. Sta uraditi, da li postoji neki preparat za bi se stanje popravilo. Znam da nisam dao dovoljno informacija, ali u nadi da je to neka od cescih koznih bolesti, mozda cete mi moci preporuciti nesto..

hvala
N2
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 08, 2006 5:49 pm

Post od N2 »

ja imam 24 godine i lice mi je bilo do prije par dana katastrofa,probala sam sve zivo od losiona,krema,pudera,kapsula,dala para toliko mogla sam da kupio auto.
evo prije nedelju dana sam kupila od vichy-ja gel da umivnje i kremu,mogu ti reci da se vec primjete rezulatati, kolekcija se zove normaderm.
neka uzme pa proba meni je jedino to pomoglo,imam jos malo flekica po licu ali su ostale iz razloga sto sam ja copala po licu,ali evo vidim da i to prolazi.
nadam se da ce djevojka naci neko rijesenje jer znam kako se osjeca.
pozdrav :D
fic1984hr
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 26, 2005 4:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od fic1984hr »

Osobno mislim da ta "kozmetika" Vichy i slicno nece puno pomoci...
Ja isto imam problem i ne znam vise sta bi!?!? Eto ne znam...

@N2
Ti vjerojatno i nisi imala neki veliki problem kad si s tim rijesila to!
Budi sretna s tim sto ti to pomaze...
N2
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 08, 2006 5:49 pm

Post od N2 »

fic1984hr napisao:Osobno mislim da ta "kozmetika" Vichy i slicno nece puno pomoci...
Ja isto imam problem i ne znam vise sta bi!?!? Eto ne znam...

@N2
Ti vjerojatno i nisi imala neki veliki problem kad si s tim rijesila to!
Budi sretna s tim sto ti to pomaze...
nije to bio neki veliki problem,mislim gadno je kada imas bubuljice,kod mene su bile neke sitne,i kada ja to malo pipnem naraste u onu veliku i nema sansi da se iscjedi kao one potkozne,bas gadno,ako uspijem iscjediti to je negdje u dubini i bas boli.nadam se da cete naci nesto sto ce vam pomoci.
Dott.Pietro
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 13, 2006 6:36 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Prof. Milojevic

Post od Dott.Pietro »

Nisam znao da je pomenuta krema kreacija prof. Milojevica. Obzirom da poznajem profesora, mislim da u njegove formule ne treba sumnjati. Zaista je najbolji.
Srdacan pozdrav!
Pietro
Odgovori