Botoks (protiv znojenja)

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
petars89
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 13, 2011 11:50 pm

Botoks (protiv znojenja)

Post od petars89 »

Nisam nikada primenjivao botoks...pa sam procitao da moze da spreci znojenje ispod pazuha. Kako se ova metoda pokazala,posto razmisljam da uradim jedan tretman sledece godine. Imam jedno pitanje uz to :

Da li se tom internenvijom covek manje znoji,ili se znoj ispoljvava kroz mokracu ili oko vrata, na ledjima ili sta vec???
zenlee
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 10, 2008 8:52 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Botoks (protiv znojenja)

Post od zenlee »

I mene ovo interesuje.
Testosterone man
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Post od Shomy »

Dermatolog ti ne moze pomoci,mislim dace ti botox i sta?Samo disi duboko i veruj mi sve ce za 7 dana biti u redu.
Mislim mozes i dermatologu da platis pregled,pa onda i botox,a mozes i ovako to te nista ne kosta.Ako ne verujes meni,procitaj na vikipediji.

Ovako izgleda kada ostavljas "duhovite" komentare ljudima koji su ovde dosli jer imaju problem.

A sada sto se tice botoxa,
radi se ako je znojenje u odredjenoj regiji vrlo izrazeno i ako dezodorans ne pomaze.
U regiji u kojoj je aplikovan botox jedno vreme znojne zlezde nece uopste lucititi znoj,onda ce poceti i sve vise ce se sekrecija pojacavati dok se ne vrati na staro.3 meseca bi bio potpuno miran sto se tice znojenja,jos 2-3 meseca to bi trebalo da bude umereno.
Znojne zlezde u drugim regijama ce "raditi" uobicajneo.Sto se tice mokrace,tu isto nece biti promena.
Opet kazem botox u ove svrhe bi trebalo da se radi samo ako je problem izrazen.
petars89
Aktivan član
Aktivan član

Post od petars89 »

Shomy napisao:Dermatolog ti ne moze pomoci,mislim dace ti botox i sta?Samo disi duboko i veruj mi sve ce za 7 dana biti u redu.
Mislim mozes i dermatologu da platis pregled,pa onda i botox,a mozes i ovako to te nista ne kosta.Ako ne verujes meni,procitaj na vikipediji.

Ovako izgleda kada ostavljas "duhovite" komentare ljudima koji su ovde dosli jer imaju problem.

A sada sto se tice botoxa,
radi se ako je znojenje u odredjenoj regiji vrlo izrazeno i ako dezodorans ne pomaze.
U regiji u kojoj je aplikovan botox jedno vreme znojne zlezde nece uopste lucititi znoj,onda ce poceti i sve vise ce se sekrecija pojacavati dok se ne vrati na staro.3 meseca bi bio potpuno miran sto se tice znojenja,jos 2-3 meseca to bi trebalo da bude umereno.
Znojne zlezde u drugim regijama ce "raditi" uobicajneo.Sto se tice mokrace,tu isto nece biti promena.
Opet kazem botox u ove svrhe bi trebalo da se radi samo ako je problem izrazen.
I? to sto sam sad ja napisao je za ismejavanje i ti to smatras da je glupo? :-? Idi kod bilo kod lekara u svetu u pitaj ga da li je rak izleciv...niko ti nece reci da jeste. Isto to pitanje postavi ljudima na tibetu...za 2meseca ces biti izlecen...
Pitaj bilo kog lekara u svetu da li je homoseksualnost bolesti...niko ti nece reci da je bolest?

Isto tako...previse se zamaras da mi nesto dokazes u sta ja ne verujem...a ti shvati kako hoces. '' Bubuljice nastaju zbog STRESA '' i stres se leci dubokim disanjem i fizickom akticnoscu...

dovidjanja...i laku noc :wink:
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Post od Shomy »

Malo si se zbunio.
Ovo je tema o botoxu,gde si ti dobio odgovor i umesto sto glumis nekog frajera sa opaskama "laku noc" " i dovidjenja",po pravilima lepog ponasanja si trebao da napises hvala.No dobro,nije moje da te ovde ucim o tome.
Sto se tice bubuljica,ja se ne secam da sa tebe ubedjvao u bilo sta.Ako me secanje sluzi bilo je malo drugacije,pisao si i van foruma,ali nije red da ja sada pominjem to,jer ja sam lepo vaspitan.
I za kraj,malo brkas stvari,ja sam veliki postovalac i prirode i svega lepog i korisnog sto imamo kao dar prirode,zato nemoj da mi izvrces reci.
petars89
Aktivan član
Aktivan član

Post od petars89 »

[quote="Dermatolog ti ne moze pomoci,mislim dace ti botox i sta?Samo disi duboko i veruj mi sve ce za 7 dana biti u redu.

Ovako izgleda kada ostavljas "duhovite" komentare ljudima koji su ovde dosli jer imaju problem.[/quote]

Nikakve reci ja ne izvrcem,vec ti kazem sta je tacno! pitaj koga hoces...ni jedan dermatolog nije nikome izlecio bubuljice...NIKOME...

dermatolog samo zna da prepise odredjenu kremu...da mu kaze kada da pere lice i sta onda? zast dermatolog ne kaze da trebamo da pijemo dovoljno vode...da treba da jedemo sto masniju hranu...da treba da uzimamo kokosovo ulje...zasto? idi kod kozmeticara i pitaj ga...zasto vi dobijate preparate i kreme koje nisu dostupene na truzistu...

PA GOSPODINE...pa od cega ce farmaceutska industrija da zivi :roll:

el i to nije istina? el i to duhoviti komentar?
danijela.f78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 03, 2011 10:29 pm

Post od danijela.f78 »

bas sam nedavno imala priliku da na nekom TLc programu gledam intervenciju koji su radili kod prekomernog znojenja botoxom i sutradan sam sedela sa mojom drago prijateljicom koja je i sama anesteziolog i vlasnik jedne renomirane opste bolnice na Bogosloviji...elem njen savet je za malo vise para kod takvih ljudi je bolje izvrsiti intervenciju uklanjanja zlezda i resiti trajno problem, a ovako ga ponavljate na 6 meseci gde kod treceg dejstvo botoxa je vec slabije...pozdrav
danijela.f78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 03, 2011 10:29 pm

Post od danijela.f78 »

petars89 napisao:Nisam nikada primenjivao botoks...pa sam procitao da moze da spreci znojenje ispod pazuha. Kako se ova metoda pokazala,posto razmisljam da uradim jedan tretman sledece godine. Imam jedno pitanje uz to :

Da li se tom internenvijom covek manje znoji,ili se znoj ispoljvava kroz mokracu ili oko vrata, na ledjima ili sta vec???
Covek se znoji kroz svaku poru na telu,a to sto ce se manje osecaci ako se bas i ne bude znojio ispod pazuha,stvarno ne vidim problem sto to ne uciniti
milan1212
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 23, 2012 4:39 pm

Post od milan1212 »

Da li se Botox sme koristiti u toku trudnoće. I ukoliko želimo trudnoću kolikom posle uzimanja botox-a nesmemo raditi na tome.
Odgovori