Na stomaku, ispod koze, kao kliker
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Na stomaku, ispod koze, kao kliker
Izvinjavam se za ovakav naslov, ali ja zaista nisam znao kako drugacije da napisem. Naime o cemu se radi. Od kako znam za sebe, na stomaku sa bocne strane, imam kao neki krug iznad koze, izbocenje ili kako bih nazvao. Kada opipam ispod je kao kliker, ali ne bas okrugao. Taj dio koze je onako ako se pogleda malo bolje, nesto slican svijetlo ljubicastoj boji sa malo plave, tesko se primjeti ali ako se covjek zagleda tako izgleda. Kada sam isao na akademiju policijsku svi su doktori pogledali, od najmladjeg do najstarijeg, na detaljnoj kontroli, starija doktorka je imala misljenje i rekla, ali ja zaista nisam mogao zapamtiti taj naziv. Rekla je da radi svog dobrog odem na ultra zvuk i zakljucim sta je. Pre nego odem na taj pregled, zelio bih da cujem necije misljenje ako bi mogao pomocu ovih malih detalja da odprilike kaze neka misljenja, jer ovde kod nas bolnica je takva, da i kada umires, oni kazu ne znamo sta je. Pa je svi izbjegavaju. Pa kad bi neko imao misljenje bar bih mogao reci da mi je neko rekao sta bi moglo biti i slicno. Eto unapred vam hvala.