Izraslina na ruci

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
djadja92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 18, 2012 8:15 am

Izraslina na ruci

Post od djadja92 »

Pre par meseci mi je izaslo nesto na zglobu ruke, nekakva izraslina, koja je tvrda. Boli povremeno, pogotovo ako radim nesto gde pomeram ruku malo cesce.. Imala sam to otprilike 2 meseca pa se povuklo.. U februaru sam podizala druga koji ima 120 kg i jako me je zaboleo desni zglob. Sledece jutro sam imala sta da vidim.. Opet se pojavila to cudo, sta god da je.. Ali sada mi sa vremena na vreme natekne deo izmedju kaziprsta i srednjeg, tamo kod tih malih zglobova.
E sad, moje pitanje je sta bi to moglo da bude, posto mi neki kazu da moze biti ta famozna mrtva kost ili je masno tkivo.. I da li je povezano to oticanje sa ovim? Kako se to leci? Potrebna je operacija? :(
Izvinjavam se sto sam oduzila i sto ima ovoliko pitanja, ali ne znam vise sta cu, boli me sve cesce..
http://tinypic.com/view.php?pic=fszrc&s=5
Odgovori