Metatrasalgia
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Metatrasalgia
Ne vidim da postoji ova tema, sto je cudno, s obzirom na to koliko je cest problem. Naime, preko mesec dana imam probleme sa stopalom desne noge, tj. metatrasalgiju. Posle 2-3 dana malo duze setnje mi se javio bol i otok i od tad to traje, malo se zamiri, ja opet krenem da hodam, ono se povrati. Bio sam kod ortopeda, on kaze proci ce, ali me strasno nervira jer se vrati cim hodam duze od 1-2h. Da li imate nekih preporuka vezano za ovo ? (Samo da napomenem da nemam prekomernu kilazu, niti sam sportista ili nesto sl., sto bi posebno doprinosilo ovom problemu)
Re: Metatrasalgia
Moram da kazem jos jednu stvar, ovo me zeza vec mesec dana, a od juce osecam nesto slicno i u levoj nozi, ispod metatrazalnog dela, to nije bol vec mi se cini da su trnci nerava u pitanju. Jedina terapija koju imam je Controloc i Famotidin. Sta li moze biti ?
U poslednjih nedelju dana mi trni stopalo posle hodanja, gore od metatrazalnog dela do pete (i oko pete), a takodje poslednjih nekoliko dana osecam ukocenost misica u desnoj nozi i desavalo se da me bol probudi tokom noci.
Posavetujte se sa dobrim fizioterapeutom oko ovoga.Mislim da vam nekoliko terapeutskih procedura mogu pomoci.Pozdrav.