Imam problem

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
parapapa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 21, 2012 7:13 am

Imam problem

Post od parapapa »

Dakle,u poslednji par meseci primetio sam da mi je levi testis malo izdignutiji od drugog,sto ranije nisam primecivao,ali sam se raspitao i saznao da je to verovatno bilo tako i ranije i da je to normalno.Medjutim to me nije smirilo zbog nekih drugih neprijatnih simptoma.Dakle,levi testis kao da ne stoji u prirodnom polozaju ,i kao da donji deo ""bode" spoljasnju kozicu.Dalje,osecam blagu a nekad bogami i ne tako blagu nelagodnost zbog toga sto je nekako slobodniji od drugog,i kao da seta(pomislio sam i da je mrtav).Nije me bolelo,ali kad u toku spavanja osetim nelagodnost,a desilo se i da se uvukao,poceo sam da ga vracam u polozaj,i posle mozda i previse opipavanja se nekad javila blaga bol.Znam da je najbolje otici urologu,i to cu uraditi,ali nekako bih se prvo raspitao ovde.I da,kao da je sperma zuckastija(a i to nisam ranije zagledjivao).Nisam napipao nikakvu grudvicu,jedino nesto meko sto su pretpostavljam vene i sl.Inace sve ostalo je super ;)

Znam da ima dosta na ovu temu,nacitao sam se,ali bih ipak zamolio nekog ko ima neka saznanja o ovome,da mi da misljenje.Procitao sam da je moguce uvrnuce,upala,rak testisa(procitao da se takav testis odstranjuje-traumirao sam se).
sinisha
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Apr 08, 2012 1:50 am

Re: Imam problem

Post od sinisha »

Postovani,
Postavite ovo pitanje na http://www.* REKLAMA *.com dobicete odgovor u roku od 24sata
Pozdrav
Odgovori