Zdravo svima,
imam problem sa kilogramima. Naime, ove godine sam pocela da studiram sto me sprecava da se redovno bavim nekom fizickom aktivnoscu. Visoka sam 170cm. U septembru sam imala 66kg, do Nove godine sam nabacila 6kg, razumem i zasto(nezdrava hrana). Medjutim, od Januara do sada sam nabacila jos 3kg. Nije mi jasno zasto jer sam smanjila unos ugljenih hidrata, ne prejedam se uvece, ne jedem meso. Da li postoji mogucnost da neke veze sa mojom kilazom imaju kontraceptivne pilule koje sam pocela da konzumiram? Ako imate neku dijetu da mi savjetujete bila bih vam zahvalna.
Studentski zivot i visak kilograma
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Re: Studentski zivot i visak kilograma
Pretpostavljam da ti se prehrana zasnivala na pekarskim proizvodima u zaista preveikoj kolicini, nekretanje. Ipak si dobila previse kilograma i mislim da treba da obavis jedan dobar kontrolni pregled iskontrolises nivo secera, rad stitne zlezde....ma lekar ce znati sta treba da se iskontrolise i koji zdravstveni problem utice na nagli skok kilograma. To ti je jedini pravi nacin da krenes u rat protiv kilograma. Kad se iskljuci bilo kakvo obolenje onda se sastavlja neki ozbiljniji predlog za prehranu uskladjen sa tvojim godinama, aktivnoscu i naravno mogucnostima. Takodjer moras naci vreme za fiz. aktivnost. Bez toga nema skidanja masnih naslaga, nije tu potrebno tako mnogo vremena, a ni para.
Ne bi rekla da su kontracepcijske pilule uzrok, ali i to ces posle kontrole kod ginekologa znati. Pa se cujemo! Pozz!
Ne bi rekla da su kontracepcijske pilule uzrok, ali i to ces posle kontrole kod ginekologa znati. Pa se cujemo! Pozz!