Uvrnuce testisa,Sukrvica u semenoj tecnosti... Savet,pomoc..

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
mstankoc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 11, 2012 4:23 pm

Uvrnuce testisa,Sukrvica u semenoj tecnosti... Savet,pomoc..

Post od mstankoc »

Pozdrav svima. Imam problem pa mi treba savet, pomoc. Stanje je sledece. Imam 20 godina i bavim se rukometom od kada znam za sebe... Bavim se profesionalno. Pre 20 ak dana sam primetio da mi je semena tecnost zuckaste boje. Miris je bio normalan. Nakon izvesnog vremena osetio sam pritisak u desnom delu donjeg stomaka i bol u desnom testisu. To je trajalo par dana i proslo. Podsecam da se bavim sportom a u to vreme imao sam par udaraca u taj predeo, testise. Nakon prolaska bola dobio sam jos jedan udarac tj i posle par dana desni testis mi je otekao. Otisao sam odmah kod urologa. Uradio pregled. On mi je odmah rekao da uradim krvni nalaz koji ce pokazati moguce postojanje tumora. Ne znam tacan naziv nesto tu marker, tako nesto. On je bio negativan. TJ po nalazu sve je ok. Uradio sam i ultra zvuk, i receno mi je da je u pitanju jaka upala. Pregledalo me je vise lekara kao i nacelnik odeljenja. Napokon posle svih pregleda odlucili su da me operisu i ne znam strucan naziv za tu operaciju ali su me uspavali totalna anestezija, odradili operaciju. rekli su mi da se testis bio uvrnuo ali da se i vratio do pola, znaci nije se skroz uvrnuo. I pored toga sam imao upalu testisa. Stavili su mi neke fixatore koje su posle deset dana izvadili. I rekli da sad je sve ok nema sanse da se to ponovi. Sada je 21 dan posle operacije. Primetio sam sukrvicu u semenoj tecnosti tokom ejakulacije. Uplasen sam da li to ima veze sa svim ovim od pre, ili sta moze biti. Da li postoji mogucnost da imam taj tumor i pored tih rezultata od pre tri nedelje. Molim vas za saveti misljenje. Nezgodno mi je jer nisam kuci u nemackoj sam igram rukomet tamo. Samo sto sam stigao tamo i ovo primetio. Molim za savet unapred zahvaljujem.
Odgovori