Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Imam 12 godina i zivim u Beogradu.Kozicu penisa ne mogu da povucem do kraja jer me boli,a na vrhu kozice kao da ima neki prsten(prsten od kozice)..Sta da radim?
Hvala na odgovoru,ali jer normalno da na vrhu penisa imam takav prsten(od kozice)Ponavljam imam 12 godina?Kako da mi kozica od penisa ide do kraja kad je povlacim posto me boli?
Kozu mogu da prevucem preko glavica,ali ne mogu da je povucem do kraja do dole dok ga drkam,a do dole ne mogu ni dok je opusten(posto me boli kad povlacim kozicu).....Sta da radim?
Pošto ne možeš da prevučeš ni dok je penis u opuštenom stanju možda je najbolje da odeš do urologa, on će pogledati i možda ti prepisati neku kremu koju ćeš mazati, mada si još mlad, ima vremena da sve dođe na svoje. Obavezno dok se kupaš/tuširaš oprezno i polako povlači kožicu preko glavića što više, ali nemoj da siliš, samo polako.