Kao prvo bio sam doktora.
Posto kozica pri vrhu penisa javljalo se crvenilo,peckanje,najcesce posle mastrubiranja.i dve bele male bubuljice na kozici.
Prvo mi je dala doktorka ujutru mast canesten a uvece da mazem gentramcin.
I da dodjem posle 10 dana na kontrolu.
I bio sam na kontroli.
Rekla je da je sve ok i da su te bubuljice mozda zlezde??
Dala mi je mast PANTENOL da mazem.
Moj problem je sto mi kozica na gornjem delu pri vrhu penisa nema istu nijansu i boju kao sto ima kozica pri donjem delu penisa i nije bas toliko crvena ali kozica nije normalna kao ostali donji deo.
Mazem vec 3-4 dana Pantenol ali jos uvek nemam bas prave rezultate.
Koliko je potrebno vremena da se kozica povrati i da se te celije normalno regenerisu?Znaci u pitanju je gornji deo kozici gde se tacno vidi granica izmedju normalnog donjeg i gornjeg dela?
Citao sam na internetu u o nekoj fimozi da li je to mozda,ali bio sam kod doktorke valjda bi ona to rekla????????
NADAM SE DA MI MOZETE POMOCI.
crvenilo na kozici penisa
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: crvenilo na kozici penisa
Te bubuljice su najverovatnije Tisonove zlezde, imam ih i ja, tako da ne brini, to je normalna pojava.mark80 napisao:Kao prvo bio sam doktora.
Posto kozica pri vrhu penisa javljalo se crvenilo,peckanje,najcesce posle mastrubiranja.i dve bele male bubuljice na kozici.
Prvo mi je dala doktorka ujutru mast canesten a uvece da mazem gentramcin.
I da dodjem posle 10 dana na kontrolu.
I bio sam na kontroli.
Rekla je da je sve ok i da su te bubuljice mozda zlezde??
Dala mi je mast PANTENOL da mazem.
Moj problem je sto mi kozica na gornjem delu pri vrhu penisa nema istu nijansu i boju kao sto ima kozica pri donjem delu penisa i nije bas toliko crvena ali kozica nije normalna kao ostali donji deo.
Mazem vec 3-4 dana Pantenol ali jos uvek nemam bas prave rezultate.
Koliko je potrebno vremena da se kozica povrati i da se te celije normalno regenerisu?Znaci u pitanju je gornji deo kozici gde se tacno vidi granica izmedju normalnog donjeg i gornjeg dela?
Citao sam na internetu u o nekoj fimozi da li je to mozda,ali bio sam kod doktorke valjda bi ona to rekla????????
NADAM SE DA MI MOZETE POMOCI.
Sto se tice pitanja u vezi kozice, prvo mi nije jasno zasto sve to nisi pitao lekara ako si bio dva puta. Ne vidim da si je bilo sta pitao u vezi toga a ni da ti je ona skrenula paznju na to.
Fimoza nema veze sa tim, to je pojava delimicne ili potpune nemogucnosti povlacenja kozice preko glavica penisa.
re
ONA JE PREGLEDALA ZADNJI PUT I REKLA DA NEMA NIKAKVIH PROMENA NA KOZICI.
ALI EVO MAZEM PANTENOL POMAZE UMIRUJE KOZICU.
ALI KOZICA NIJE U POTPUNOSTI OPORAVLJENA.
Jos uvek posle mastrubiranja ili seksualnih odnosa dolazi do crvenila kozice.
sAD ME INTERESUJE DA LI JE TO NORMALNO DA KOZICA CRVENI,I KAKO DA OPORAVIM GORNJI DEO KOZICE DA LI JE PANETNOL DOVOLJAN.
ONA JE POMONJALA HIPERMANGAN KAD MI JE PREPISALA PANETNOL.
DA LI HIPERMANGAN DOBAR ZA OPORAVAK KOZICE?
MALO SAM OPTERECEN MNOGO TIM TAKO DA VISE NEZNAM KAKO TREBA DA BUDE NORMALNA KOZICA.
STA DA RADIM?????????????
REKLA MI JE DA DODJEM NA KONTROLU ZA MSEC IPO DANA
ALI EVO MAZEM PANTENOL POMAZE UMIRUJE KOZICU.
ALI KOZICA NIJE U POTPUNOSTI OPORAVLJENA.
Jos uvek posle mastrubiranja ili seksualnih odnosa dolazi do crvenila kozice.
sAD ME INTERESUJE DA LI JE TO NORMALNO DA KOZICA CRVENI,I KAKO DA OPORAVIM GORNJI DEO KOZICE DA LI JE PANETNOL DOVOLJAN.
ONA JE POMONJALA HIPERMANGAN KAD MI JE PREPISALA PANETNOL.
DA LI HIPERMANGAN DOBAR ZA OPORAVAK KOZICE?
MALO SAM OPTERECEN MNOGO TIM TAKO DA VISE NEZNAM KAKO TREBA DA BUDE NORMALNA KOZICA.
STA DA RADIM?????????????
REKLA MI JE DA DODJEM NA KONTROLU ZA MSEC IPO DANA
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 26, 2012 11:48 am
isto sve jovo nanovo..neznam sta cemo..svrab pa crvenilo..aaaaaaaaaaa
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Mar 31, 2012 1:18 pm
Ja sam to crvenilo primetio danas dok sam se tusirao,elem ispod kozice kad je povucem sa leve strane ispod glavica malo mi je crvenilo,kozica je cudna i crvena.nisam imao skoro nekih godinu dana seksualne odnose a od lekova sam pio diklofenak jer sam na nesrecu bio usinuo kicmu.ako neko zna uzrok ovoga nek odgovori.nije mi plan da ga mazem svakojakim kremama i mastima.Iskreno se nadam brzom i tacnom odgovoru