Znojenje ispod pazuha

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
cetvrticovek
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 28, 2011 2:09 am

Znojenje ispod pazuha

Post od cetvrticovek »

Pozdrav svim korisnicima sajta,nadam se da cu dobiti odgovor ili savet koji trazim.

Imam 22 godine,imam problem sto se preterano znojim ispod pazuha,nebitno je godisnje doba,to mi se non-stop desava.To mi stvara veliki problem,jer ne mogu normalno da se opustim u drustvu,razmisljajuci o tome.Na neki nacin sam osudjen da nosim crnu garderobu,a bavim se takvim poslom gde to bas i nije uvek prikladno,jer imam osecaj da me ljudi non stop vidjaju istog obucenog.
Ne mogu tacno da kazem kada mi se pojavio ovaj problem ali mislim da ga imam bar godinu ipo dana non stop.Koristio sam mnoga sredstva koja se reklamiraju ne bili resio problem.

Bavim se muzikom,sviram veselja.....sto znaci da sam mnogo puta izlozen pogledima drugih ljudi,a znate ako se obuce neka druga boja osim crne da se to vidi na kilometar.Ja nemam problem sa mirisom tog znoja,to je voda,koja imam utisak nije slana.(ne znam ni sam kako da objasnim svoj problem)

Primetio sam mnogo puta da se posle svirke ne znojim,kao da se to javlja usled neke treme (a siguran sam da treme nemam),desava mi se da mi se to znojenje pojavljuje na trenutke.Imam utisak da cim pomislim na to,pocnem da se znojim.Upravo sada,sam se vratio sa slave,opet sam imao problem sa znojenjem,a sada kuci nemam taj problem,sve je suvo.

Mislim da ne treba da pominjem da vodim racuna o higijeni.

Citao sam da imaju neke operacije za to,imaju li neke tablete?Koliko to kosta,gde moze da se uradi.Ne znam,sta bih mogao jos da napisem,jer sam vec napisao citav roman.

Hvala na razumevanju. Veliki Pozdrav !!!
petsrdjan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 18, 2011 12:06 pm

Re: Znojenje ispod pazuha

Post od petsrdjan »

Zdtavo. Vidim da nikakav odgovor ovde nisi dobio,pa me interesuje da li si mozda nasao neko resenje za svoj problem? Pitam te,jer citam tvoj tekat,a kao ja da sam ga napisao,jer imam potpuno isti problem.
petsrdjan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 18, 2011 12:06 pm

Post od petsrdjan »

Zdtavo. Vidim da nikakav odgovor ovde nisi dobio,pa me interesuje da li si mozda nasao neko resenje za svoj problem? Pitam te,jer citam tvoj tekat,a kao ja da sam ga napisao,jer imam potpuno isti problem.
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Post od Shomy »

Postoji operacija,ali mislim da efekat traje nekoliko godina.Cini mi se oko 5,ali nisam siguran.
Ono sto je najkomfornije jeste botox.
Aplikuje se u problematicu regiju.Opet je problem duzina efekta,koja je oko 6 meseci,tacnije prva tri meseca je potpun,a narednih 3 meseca se polako sve vise i vise znojis i posle oko 6 meseci to bude kao sto je bilo i pre.
Sto se tice cene,pozovite ordinacije koje se bave tim prosedurama.Cini mi se da je oko 15-tak hiljada.
Ne znam da li vredi pokusati za urotropinom.To je jedna belicasta tecnost koja se koristi odredjen broj dana,a sa ciljem da smanji aktivnost znojnih zlezda.Jeftina je.
petars89
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 13, 2011 11:50 pm

Post od petars89 »

Moze da naruci maxim! to je anitiperpirant jako jako jak,koji duboko upija u zlezde i drzi ceo dan da se neznojis. Toliko je jak da ti utrni pazuh :P kosta oko 2000-3000 dinara preko amazon-a
Odgovori