Haglundova peta

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
jokoono
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 29, 2012 9:59 am

Haglundova peta

Post od jokoono »

Pozdrav, ja imam Haglundovu petu vec oko dva meseca i ortoped mi je rekao da samo promenim obucu, tj. da nosim meksu i da mazem Flogocid mast i ja ne vidim nikakvog napretka tu, a i nije li Flogocid za kozu ili tako nesto, kako bi mi on pomogao kod tetive? Tako da sam ja citala po raznim forumima i sajtovima da svi preporucuju Sinedol gel za te vrste sportskih povreda, ali na informacijama o leku na onom papiricu pise da Sinedol ne bi trebale da koriste osobe sa Bronhijalnom Astmom, koju ja imam. Pa mene sada interesuje zbog cega je to, ako je to poznato i da li bi mogli da mi preporucite neku alternativu? Hvala u napred, i izvinjavam se ako sam otvorila ovu temu na pogresnom mestu ili je vec postojala slicna ili tako nesto, neka je moderator premesti :oops:
Odgovori