Crvenilo na koži ispod grla

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Zvjezdan_1111
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 01, 2012 4:28 pm

Crvenilo na koži ispod grla

Post od Zvjezdan_1111 »

Pozdrav...imam jedan problem...poslije tuširanja javi mi se u području grla i prema dolje crvenilo kože, onak normalno je crveno ništa pretjerano, onak od grla prema dolje širine 2 cm i tu gdje je završetak ključne kosti na tom dijelu ta crta prestaje...što je uzrok tom crvenilu? znači traje nekih pola sata i onda blago dobije smečkasto crvenu boju...samo poslije tuširanja..zbog vode nije jer nebi samo tu bilo, gel za tuširanje sam mijenjao i isto je...jel vezano možda za kandidu u ustima? jel se širi ili? doktor mi je dao za to rojazol, i potrošio sam ga prije tjedan dana, i tuširao se sve normalno bilo i danas opet...prije početka korištenja rojazola (jedno 4 tjedna sam ga koristio) isto se to pojavljivalo....neznam s čim to veze ima, mažem sad s nevenovom masti...molim vas pomozite zabrinjava me ovo već :/ imam 20 godina....
Odgovori