Konci?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Skudermasker
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 01, 2009 5:14 am

Konci?

Post od Skudermasker »

Pre 12 dana mi je odradjena cirkumcizija, doktor mi je rekao da ce konce organizam sam da rastopi i da ne treba nista da brinem. Trazio sam po internetu informacije oko procesa nakon cirkumcije i svuda je pisalo kako nakon 10-14 dana treba doktor ukloni preostale konce kako nebih se napravili tuneli. Spolja nemam nikakve konce ali unutra osecam tvrde linije tako de ne zanam da li sada mogu da se uklone ti konci i da li treba uopste da se uklanjaju?
m.defranzza
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2011 10:42 pm

Re: Konci?

Post od m.defranzza »

Skudermasker napisao:Pre 12 dana mi je odradjena cirkumcizija, doktor mi je rekao da ce konce organizam sam da rastopi i da ne treba nista da brinem. Trazio sam po internetu informacije oko procesa nakon cirkumcije i svuda je pisalo kako nakon 10-14 dana treba doktor ukloni preostale konce kako nebih se napravili tuneli. Spolja nemam nikakve konce ali unutra osecam tvrde linije tako de ne zanam da li sada mogu da se uklone ti konci i da li treba uopste da se uklanjaju?
Zavisi koji su konci u pitanju,postoje dve vrste ,oni koji se resorbuju i oni su organskog porekla ,sami se razlože i nema ih potrebe vaditi,i sintetički koji moraju da se izvade jer mogu da dovedu do upala ,srastanja .Ako vam je lekar rekao da nema potrebe da ih vadi onda su organski konci koji se resorbuju.
Odgovori