HITNO POTREBNA POMOC- ( MOGUC RAK PENISA )
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 09, 2012 11:07 pm
HITNO POTREBNA POMOC- ( MOGUC RAK PENISA )
Epa ovako...Negde u septembru sam otkrio da imam kondilome bio kod doktora koji mi je konstatovao MOLDAVNE kondilome 3-4 komada i zakazao EKT paljenje medjutim nekolko puta je zaboravio kada je to zakazao tako da mi ih prvi put spaljuje sredinom decembra a do tad su izasle preko 30 ....Spalio ih je skoro sve ali normalno nekoliko ih je izostavio....zakazuje jos jedno paljenje ekt om na koje naravno zaboravlja pa mi krajem januara opet spaljuje par komada a u medjuvremenu mi izlaze neke tackice preko celog stomaka za koje me salje kod dermatologa ...dermatolog mi daje neki sampon i sprej za te tackice po stomaku i grudima i pali mi azotom do zadnjeg kondiloma ...e sad evo u cemu je problem i ujedno moj najveci strah...Na mestu gde mi je spaljivao azotom jedan kondilomcic tu je sada oziljak ali pored oziljka se pojavila i mala braonkasta flekica..moram da naglasim da sam se zajebo pa sam sprej prskao i tu a ne samo po stomaku....sprej se zove MP derma sprej...e sad molim da mi neko POD HITNO kaze da li moldavni kondilomi pripadaju nekom tipu HPV virusa koji moze da izazove rak penisa nedaj Boze Tipovi HPV 16, 18, 31, 33, 45 su ti koji izazivaju taj rak.....MOLIM DA MI NEKO POD HITNO ODGOVORI !!!???
Re: HITNO POTREBNA POMOC- ( MOGUC RAK PENISA )
da li je to "moldavni" istampano ili pisano rukom? proveri jos jednom kako tacno pise...
sto se tice bilo kakve promene mora se videti kako izgleda, pa ako bude nesto sumnjivo onda se dalje ispitivati...mozda je samo oziljak od paljenja...
sto se tice bilo kakve promene mora se videti kako izgleda, pa ako bude nesto sumnjivo onda se dalje ispitivati...mozda je samo oziljak od paljenja...
-
- Novi član
CONDYLOMATA ACUMINATA REG PUBIA ET CUTI TEGMENTI ABDOMINI B 08.1 OP EKT to pise na otpusnoj listi a urolog i dermatolog su rekli da su moldavni ......
Nije oziljak nego okolo oziljka kao braonkasta flekica ....e sad ne znam da li nesto znaci ali onaj sprej MP derma sam prskao i tu iako nije trebalo .....???
Mozete li mi reci molim vas da li moldavne pripadaju nekoj grupi koje mogu da izazovu taj kancer... ??
Nije oziljak nego okolo oziljka kao braonkasta flekica ....e sad ne znam da li nesto znaci ali onaj sprej MP derma sam prskao i tu iako nije trebalo .....???
Mozete li mi reci molim vas da li moldavne pripadaju nekoj grupi koje mogu da izazovu taj kancer... ??
sprej sigurno nije to napravio...nekad hiperpigmentovane tacke mogu da postoje i kad nema kondiloma niti je bilo sta radjeno...dok se ne vidi ne moze nista da se kaze, nek ti to neko pogleda pa da ti kaze da li je povezano s tim sto si imao, da li je nesto znacajno uopste...sto se tice moldavnih o njima ne znam da ti kazem, jedino da pitas lekare koji su ih tako nazvali...mozda si pored kondiloma imao i moluske koje su se rasirile po trbuhu...
-
- Novi član
Bio sam kod doktora i reko mu za to kaze da je to reakcija koze na paljenje azotom i da ce se povuci vremenom....E da u pravu si nisu moldavne nego moluske i to sam proverio ja sam bio pogresno ruzemeo 
Pa jel moguce stvarno da tek tako izadje takva flekica ??
mislim citao sam da kancer krece tek posle 3 god od infekcije a ja sam sa tom zarazenom bio pre godinu dana i 4 meseca tako da mi se to ne uklapa bas.... ???

Pa jel moguce stvarno da tek tako izadje takva flekica ??
mislim citao sam da kancer krece tek posle 3 god od infekcije a ja sam sa tom zarazenom bio pre godinu dana i 4 meseca tako da mi se to ne uklapa bas.... ???