topli testisi
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
topli testisi
Imam 15 godina i u januaru su me boleli testisi otisao sam kod urologa i on je rekao da to nije nista strasno da samo imam neku upalu uzimao sam neke tablete stavljao hladne obloge i to je brzo proslo.Ali sad kad uhvatim testise pa kako da kazem tamo gde se spajaju sa telom znaci izmedju tesstisa i noge osecam da je to mesto toplo a i kad ih uhvatim sa dolnje strane (isto tamo gde se spajaju sa telom) i tu su topli.Kad ih uhvatim sa prednje strane tu nije toplo i mislim da je normalno i nemam bolove.E sad dali je normalno da sa strane budu topli i ako nije dalii to ima veze sa onom upalom i sta treba da radim?
Re: topli testisi
testisi i jesu postavljeni dalje od tela da bi se hladili, sto je veca temperatura oni se vise spuste, tako da sto su hladniji napred nemoj da brines, to je ok...bitno je samo da ne postoji lokalno povisenje temperature zbog neke upale...opipaj dobro testise, ako je sve u redu sto se tice oblika, velicine, cvrstine, ako nema oteklina i bolne osetljivosti, verovatno je sve u redu...ali to moze da se potvrdi samo pregledom, jer ne moze niko na slepo da ti garantuje da je sve u redu, mozes se javiti na kontrolu...
Re: topli testisi
Kao sto sam rekao imao sam upalu testisa a sta ako mi se opet desi da imam upalu dali to utiče na plodnost?I dali previse masturbacije može da mi škodi?