Ravna stopala kod deteta

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

melita keller
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 26, 2011 11:03 am

Re: Ravna stopala kod deteta

Post od melita keller »

E kad bi znala da ti odgovorim..... to ti je valda slicna prica kao i sa vadjenjem krajnika neki navodno ne preporucuju i nece da rade operaciju pre trece godine neki cak traze da dete bude i starije a eto nama su prvi put spomenuli operaciju pre drugog rodjendana al sistem zakazivanja je takav da smo stigli na red kada smo eto napunili trecu godinu :( ili jos bolji primer alergo testovi se navodno ne rade pr 24 meseca a eto mi imamo malenu drugaricu iz jaslica kojoj je radjen alergo test u trecem mesecu zivota na osnovu atipicnog dermatitisa a mi smo to isto imali i to u dosta teskom obliku pa su rekli u istoj bolnici ali kod drugog dr da nije preporucljivo i da ne zeli da nam da uput pre drugog rodjendana pa ti sad budi pametan :(
Doktorica Ivana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2012 4:00 pm

Post od Doktorica Ivana »

Našla sam video o temi deformiteta stopala kod dece, možda nekom bude od pomoći.

http://www.youtube.com/watch?v=4fQiOjdZ ... l4i4Ao-fk=
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

Post od dolce-vita »

Pogledacu ga kada dodjem kuci,moj sin nije hjteo da ide kod fizijatra, tako da moramo kuci sami da radimo vezbice...
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

Slika
Odgovori