Pomoc

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
thor111
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 2:54 pm

Pomoc

Post od thor111 »

Nadam se da mi neko ovde moze pomoci.Muskarac sam, 24 godine, 87kg, 180 visina, bez prethodnih bolesti,alergija ili bilo cega slicnog. Pre 2 meseca sam imao nezasticen oralni sex sa relativno nepoznatom devojkom (i klasicni sex sa zastitom,ali pretpostavljam da kada je sa zastitom i nije od nekog znacaja). Od tada sam imao promene zbog kojih sam posetio urologa koji je konstatovao pojavu Balanopostitisa i cistu na desnom testisu za koju je rekao da se u principu ne leci(savetovao je spermogram koji nisam uradio). Nije savetovao nikakvo lecenje, vec bris uretre, test na mikoplazmu,ureaplazmu,hlamidiju.

Testovi su bili negativni,sem neke bakterije koja se ne leci i koja je normalna za to podrucje (rez. su mi javljeni telefonom tako da ne znam o kojoj se bakteriji radi). Balanopostitis je relativno brzo prosao bez lecenja, ali od tada imam cesto nelagodan osecaj, prvo u donjem delu stomaka po sredini, a sada se taj blagi bol pomerio ka levoj strani. Otprilike je bol kao kada previse trcite i umorite se, samo iz cista mira. Primetio sam i da su mi testisi povremeno oteceni, posebno nakon odnosa,ali to ne izaziva bilo kakav bol. Imao sam i osecaj "svraba" glavica penisa ali to je proslo.

Takodje, na penisu imam nesto slicno ovome http://* REKLAMA */pitanja/61/61284/11.jpg ali jos i manje i ravno.Ako neko smatra da treba da postavim sliku, postavicu. Ima malo bledju boju od okolne koze. Doktor je rekao da to nije zabrinjavajuce i da samo pratim tu promenu.

Nemam bolove ni peckanje pri mokrenju.

Pojavilo se i perutanje koze penisa (kao perut sa glave izgleda,kao veci "komadi peruti sa glave"...znam da zvuci glupo,ali ne znam kako drugacije da opisem) i ta promena se javlja povremeno i trenutno nije vidljiva jer se koza "smirila". Pre 2 dana sam na vrhu koze,odmah pored mesta gde se javlja to "perutanje" primetio da je koza nekako kao bele boje. Posle tusiranja koza je povratila prvobitnu boju,tj. nije vise bila "belicasta". Primetio sam i jaci miris sperme,mokrace i generalno genitalnog podrucja. Mozda i to ukazuje na nesto? Inace vodim racuna o higijeni, tusiram se svakog dana tako da ne mislim da je tu problem.

Osim ovoga sto sam napisao, mogu jos dodati da se generalno u poslednje vreme osecam umorno,pospano i malaksalo.
Sta savetujete,da li se radi o nekoj polnoj prenosivoj bolesti ? Izvinjavam se ako sam promasio deo foruma, ali jedino sto mi pada na pamet je da sam nesto "zakacio" polnim putem a odlazak kod urologa mi bas i nije otklonio dileme. Nadam se da ce mi neko pomoci.

Unapred zahvalan!
thor111
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 2:54 pm

Re: Pomoc

Post od thor111 »

zbog loseg linka, opet stavljam post (uredjivao sam vise puta tekst,pa to sada ne mogu da uradim opet). Izvinjavam se zbog 2 uzastopna posta.

Ispravan link : http://imageshack.us/photo/my-images/31/73384464.jpg/
Odgovori