Prostata

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Prostata

Post od vasa »

Dr011.
Zar mislite da nije dovoljno sto redovno idem kod gastroenterologa i on mi je u stvari i pronasao taj KOLAGENI_KOLITIS zbog koga pijem salazopyrin od kog mi je bilo bolje jedan period posle pola godine cini mi se da ne pomaze-osim za reumatske tegobe u ramenima i vratu.
U zadnjih 2-3 meseca imam dosta tvrdu stolicu i po 4 dana ne bude a onda 2 dana bude i po 2 puta i tako neredovno.
Takodje imam slab apetit i nije mi jasno kako nisam ni smrsao kad toliko lose jedem.
Za par meseci treba da ponovo uradim kolonoskopiju i kontrolu kod gastroenterologa.
NO- pre 10 dana je nestalo salazopyrina i nisam ga pio nedelju dana i mnogo sam se bolje osecao-taj bol u krstima je nestao a sad ponovo pijem i opet ga osecam-no nikako da lociram tacno gde je-al znam da kad stezem cmar kao da zateze neke nerve-tetive i boli a nekad osetim i u kukovima toliko da mora da santam.
INACE PUNO SEDIM I NE RADIM FIZICKI A I KAKO BIH SA TAKVIM PROBLEMIMA??

ZA mareta--tesko da ces izleciti prostatu--samo zaleciti mislim da mozes-pisao sam vec puno o tome ovde-cak i ovi problemi sa krstima su mozda od prostate???
no ja se nekako borim sa tim vec 20 godina tako da se ne brini samo navali na cajeve i prostamol-uno je dobar-makar za mene..
I JOS JEDNO_MENI SE CINI DA TEGOBE SA PROSTATOM IMAM VISE KAD PIJEM NEKE DRUGE LEKOVE-za nesto drugo-ne znam jel to moguce???
Odgovori