pomoc-pomoc

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
ciriczlatko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 10, 2006 6:09 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

pomoc-pomoc

Post od ciriczlatko »

Da li neko zna kako da se resim?Imam pored ociju neke bele sitne čiriće ili neznam kako da ih nazovem znači sitnisu i čvrsti.Postoji li neki preparat za to ili bilo šta???????????????????????
Cecilija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 13, 2006 12:36 pm

Post od Cecilija »

To bi trebalo da je masno tkivo. Ja sam imala jednu sitnu tackicu pored oka i busnula sam iglom i izvadila. Pretpostavljam da to nije idealno resenje al je koristilo. Nekad kad dovoljno sazri ispadne samo
cikaivan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 12, 2006 3:00 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od cikaivan »

Zlatko,ako je to ono na sta ja mislim,imam resenje za tebe!Ja sam cula da to u narodu zovu "belo zrno".Vrlo je malo i ne moze da se istisne kao bubuljica.Uglavnom sam to vidjala na licima ljudi i mislim da se nigde drugo i ne moze pojaviti osim na licu i to uglavnom u predelu oko ociju sa jedne i druge strane.Ja sam do skoro imala to i to na uzasnom mestu-u samom uglu oka!Jako mi je islo na zivce pa sam stoga uradila sledece.Kupila sam sterilnu,medicinsku iglu (bas onu kojom daju inekcije).Malo sam samo busnula i stisnula i ono je izaslo.Bez ikakvog bola,krvi,ranice,oziljka ili tako to.A pre toga sam stiskala kao bubuljicu po ceo dan i nista.Bilo je tako tvrdo i ni makac.Nadam se da sam od pomoci!
Odgovori