Taj osecaj se javio na polovini ovog pokreta

Medjutim apsolutno nista me nije zabolelo i kontinuitet pokreta nije bio izgubljen, potpuno sam normalno nastavio da je radim i dalje.
Posle toga sam uradio josh dosta drugih vezbi za grudi bez ikakvih problema ... bicepsi su bili prilichno napregnuti i prilikom ostalih vezbi ali nista nije ukazivalo na bilo kakav problem (apsolutno nista nisam osetio neobicno)
Medjutim posle vezbi kad sam istezao grudi i biceps osetio sam blagi neprijatan osecaj istezanja u tom delu preko bicepsa kao neko peckanje, to ne bi moglo da se nazove bolom nego samo kao da je nesto ukazivalo da nije bash sve sasvim ok u tom delu ruke.
Drugi put kad sam istego isti biceps apsolutno nista nisam osetio i sve je bilo normalno.
Dosta vremena posle tusiranja osetio sam blago peckanje ispod miske i sitan probadajuc bol. Mislio sam da je to zbog antiperspiranta koji ponekad koristim previshe
Medjutim nisam uspevao da napipam nikakvu grudvicu, a sve shto sam vishe gurao prste i pokusavao da je napipam to me je sve vishe peckalo i probadalo u predelu bicepsa ... toliko cak da na kraju dana nisam bio u stanju da podignem ispravljenu ruku sastrane od tela i to probadanje i peckanje se izdefinisalo tako da sam osetio tachno kako prelazi preko bicepsa.
Sutradan kad sam ustao iz kreveta pojavila mi se modro, zeleno-zuta linija na tom mestu koja prelazi tacno preko bicepsa ...

Biceps inace nije izgubio na snazi ni malo ... potpuno normalno funkcionisem samo ne mogu josh uvek ruku skroz da ispravim zbog tog osecaja zateznja peckanja i probadanja koji se polako gubi.
Modrica je isto skoro skroz prosla ....
Odlucio sam se da ovo pitanje ovde postavim zato sto sam danas bio kod lekara opste prakse koji mi je rekao da to nije nista u fazonu to ti je kao malo puko misic i ne bi trebalo da idesh u tretetano neko vreme (skroz me odjbla u fazonu nije ti nista).
Da li se mozda nekom od vas nesto slicno desilo nekad i da li treba da budem zabrinut zbog ovoga i koliko bi odprilike pauzu trebalo da napravim ?