uklanjanje mladezeva

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
jelenapmf
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 04, 2012 10:39 pm

uklanjanje mladezeva

Post od jelenapmf »

Zelim da uklonim mladezeve sa ledja, jer su veliki i stvarno nerviraju. Kome da se obratim, od koga da trazim uput??? Pomagajte...
Novi Sad
IvanaNS
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Maj 04, 2011 12:12 am

Re: uklanjanje mladezeva

Post od IvanaNS »

Trazis uput od opste prakse za plasticnog hirurga,nazoves polikliniku i zakazes pregled,ja ti preporucujem dr zlatu Janjic,mada sam cula da su i ostali ok.Ona te pregleda i zakaze intervenciju.Ja sam tri mladeza skidala,dva sam povredila i morala sam a jedan zbog estetike,bio je velik i ruzan.Sve traje kratko ,skoro potpuno bezbolno u lokalnoj anesteziji.Posle sve normalno radis,dolazis na previjanje,skidanje konaca i po ph nalaz.Sve je skroz ok i nemas razloga za strah ,samo jako dugo se ceka i pregled i intervencije ,po pola godine,ali isplati se. ako ti nije hitno uradi tako besplatno nego privatno da ti ko zna kako urade i jos platis.Srecno....
Odgovori