Tuberkuloza,rak,ili nesto trece?

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
djmilenko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 05, 2008 12:04 pm

Tuberkuloza,rak,ili nesto trece?

Post od djmilenko »

Covjek je u bolnici vec 15-ak dana,prva sumnja je bila da ima tuberkulozu...Radjen mu je rengenski snimak pluca,i jedno plucno krilo se ne vidi,zamagljeno je,ili sta vec...Radjeni su mu testovi ispljuvka,i rezultati su negativni.Ponovo je radjen rengenski snimak,i dalje je nepromijenjen...Sada mu je uradjena bronhoskopija...Ne gubi na tezini,nema nikakvih bolova...Postoji opcija da ima rak pluca?Interesuje me da li postoji i nesto trece,a da to nije tuberkuloza,ili rak?
hudfak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 09, 2012 1:09 am

Re: Tuberkuloza,rak,ili nesto trece?

Post od hudfak »

neverujem ... jer realno ja sam pre mesec dana lezao u kamenici takodje zbog pluca

i veruj mi cim oni vide snimak pluca 90% znaju o cemu je rech ! kada uradi bronhoskopiju dobice rezultate ... tako da bez brige :)

i ovim putem pozdravljam doktora Zorana Markovica - sremska kamenica
hudfak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 09, 2012 1:09 am

Re: Tuberkuloza,rak,ili nesto trece?

Post od hudfak »

@ da dodam da me pogresno ne shvatis za ovo "neverujem" ... mada imas ti razne bolesti pluca .. ne mora da bude rak ... mi smo takav narod .. paranoican .. cim nas nesto zaboli odma posumnjamo na najgore :)

samo opusteno .. bice bolje
Odgovori