bol u grudima

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
vbline
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 29, 2012 4:42 am

bol u grudima

Post od vbline »

Doktore i ostali,
Imam dosta oštar bol u grudima (plućima) negde na sredini, više desno. Bol se javlja najviše noću i to kad ležim na stomaku. Pomalo i kasljucam. Preko dana boli samo od toga kako se namestim. Pomalo me grebucka i grlo. Imao sam sličan bol pre par godina. Snimao sam pluća i nije ništa pronađeno. Pošto sam često dr opšte prakse sa različitim osnovama, prosto me je sramota da se opet pojavim. Pre dva meseca sam imao uporan kašalj i verovatno iritarajuci, imao sam, jedno vreme, sukrvice u jutarnjem sekretu ali više iz nosnog sekreta. To je prestalo. Imam dobar apetit. I ne mrsavim. Naprotiv. Nemam temperaturu. Ali me bol probudi noću. Koliko je alarmantno? Najgora je pomisao , jer po internetu, moji simptomi odgovaraju najtežoj bolesti. Molim za par saveta. Hvala.
Odgovori