PRERANA EJAKULACIJA

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
BRZI ;-)
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 24, 2011 5:39 pm

PRERANA EJAKULACIJA

Post od BRZI ;-) »

Zdravo svima!
Imam 25 godina i imam probleme sa preranom ejakulacijom od kad sam počeo sa sexualnim odnosima.NE pomaže mi ni masturbacija pre odnosa,probao sam sa svim vežbama i varijantama ali ne ide.Jedino,kad koristim "Durex Performu" mogu da imam duži odnos ali, to mi nije rešenje.Bio sam kod urologa i rekao mi je da 7 dana pijem trećinu tablete ANAFRANILA koju nisam pio jer imam Hašimoto tireoditis,a na njima piše da se ne smeju koristiti kad postoji bilo kakav problem sa štitnom žlezdom.Posle toga više nisam išao kod urologa.Inače,glavić mi je mnogo osetljiv i nadražljiv.Da li to možda ima neke veze i/ili šta bi još moglo da bude.
Hvala!
darkooni
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Maj 05, 2008 11:09 pm

Re: PRERANA EJAKULACIJA

Post od darkooni »

Naravno da moze i iima veze. Pogledajte sve moguce opcije od nekih najbanalnijih tipa `treninga` za produzenje ejakulacije ima toga na netu(tipa snazan pritisak na koran penisa kada treba da dodje do ejakulacije itd), pa preko preko obrezivanja ili posete terapeutu. Sve se to da srediti:)
Samo znajte termin prerana ejakulacija je usred Balkanskog maco stava malo napucana prica i fizioloski je normalno da posle 2-3min konstatne stimulacije prethodno erektilnog penisa dodje do ejakulacije. Sve ostalo je `maco` fazon i prica (barem tako pise u fiziologiji)
ShoneM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 26, 2012 2:15 pm

Re: PRERANA EJAKULACIJA

Post od ShoneM »

Dobar dan

Od skoro sam na forumu pa mi trebaju neke informacije i molim neko strucno lice za odgovor. Naime imam jako puno presemene tecnosti kada god sam sa devojkom ne bitno da li je to mazenje,jubljenje itd jednostavno curi li curi. Takodje imam problema sa preranom ejakulacijom i ponekad sa potencijom. Imam normalne erekcije jutarnje i takodje mogu da masturbiram kada god mi to padne napamet ali ponekad penis nije dovoljno cvrst za penetraciju. Da li to moze biti povezano sa preteranim lucenjem presemene tecnosti,odnosno da zbog toga penis nema dovoljnu cvrstinu?Nikada nisam imao nikakve bolove niti probleme sa mokrenjem ali sam ipak otisao do urologa da se posavetujem.Receno mi je da je presemena tecnost sasvim normalna pojava(neko ima vise neko manje) uradjen mi je bris uretre i pronadjeno mi je streptoccus beta haemolyticus grupe B.Pio sam panklav 8 dana i to je to ali ja ne osecam apsolutno nikakvu promenu posle te terapije.Posle pregleda dobio sam sledeci nalaz:Mokracna besika jasno konturisana,pravilna.Prostata bilobarna,ogranicena,volumena 13ml.Oba testisa homogena,jasno konturisana,oko testisa nema patoloskih promena.Lokalni status:Oba testisa zadovoljavajuceg volumena i konzistencije,epididimi bez promena,nema znakova varikocele.E sad mene zanima da li je sve u mojoj glavi i da sam se malo psihicki opteretio ili mozda ima naznaka za ne daj Boze neku infekciju ili tako nesto,pa da se javim ponovo urologu.Voleo bih da cujem neki savet.Hvala unapred
Odgovori