MOZETE LI MI RECI STA JE OVO

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
losos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 30, 2012 3:27 am

MOZETE LI MI RECI STA JE OVO

Post od losos »

ovo imam jos od pre prvog seksualnog odnosa sto bi znacilo nekih 10 godina! to su kao neke male bradavice bele boje i tvrde na dodir,imam is sa unutrasnje strane koze i malo ali sitnije oko otvora na glavicu! pa me zanima da li su to kondilomi ili sta je vec i kako da se resim toga?! unapred hvala!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: MOZETE LI MI RECI STA JE OVO

Post od tamaraft »

Tisonove zlezde ili Fordyce spots!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
losos
Novi član
Novi član

Post od losos »

da li je to zarazno i da li moze da se ukloni posto ne izgleda bas lepo?
losos
Novi član
Novi član

Post od losos »

Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

to je upravo ono sto je Tamara napisala...koza u toj regiji je bogata sebacealnim zlezdama (lojnim) i to sto se vidi su nakupine produkata tih zlezda...nije nikakva bolest, nije zarazno, to je normalna pojava kod odredjenog procenta muskaraca...pa samim tim ne treba ni da se leci ni da se uklanja...znaci nemas razloga za brigu, to je nesto potpuno normalno...ako te neka devojka pita za to plaseci se da su kondilomi objasni joj isto ovako kao sto sam i ja ovde napisao, nema nijednog razloga za zabrinutost, uzivaj! :)
viktor001
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 24, 2012 5:01 pm

Post od viktor001 »

Može li pomoć oko ove male izrasline koja mi se nalazi na desnoj strani testisa, crvene boje, pokusao sam da je probijem i izasla je neka bijela tecnost i malo krvi pa se smanjila.
imao sam i prije par mjeseci slicnu koja se osusila nakon sto sam je istisnuo.
ne boli, samo ponekad kad je dirnem i to ne mnogo.

https://rapidshare.com/files/3577450269/22022012.jpg

hvala
Odgovori