Frenulum

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
nikola8717
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 19, 2012 7:21 am

Frenulum

Post od nikola8717 »

Pozdrav Svima!
Imam problem sa kozicom, posto ona ni u kom slucaju ne moze da se prevuce preko glavica (ni kada je u opustenom stanju ni kada je u erekciji).. Ukoliko pokusam da prevucem kozicu preko glavica u opustenom stanju, ona se samo smezura i ne moze da pokrije glavic!! U stanju erekcije kozicu skoro da ne mogu da pomeram preko glavica.. Zbog toga mi je verovatno vremenom penis poceo da se krivi na dole!! Ne znam sta je tacno problem, :-? Verovatno je problem sa frenulom.. Sta da radim??
Hvala!!
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Frenulum

Post od Dr011 »

kod tebe je ako sam dobro razumeo problem sto je glavic stalno otkriven i ne mozes da ga pokrijes kozicom? da li ti je mozda radjena cirkumcizija ili kozica postoji pa je zaglavljena pozadi? zakrivljenje se moze javiti i nevezano za kozicu ili frenulum...ako je savijanje zbog frenuluma to bi se videlo, a da nesto ovde kazemo o tome ne mozemo dok ne vidimo...
nikola8717
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 19, 2012 7:21 am

Post od nikola8717 »

Pa ovako, nisam radio Cirkumciziju.. Sto se tice kozice, u opustenom stanju glavic je pokriven 2/3 kozicom, a kada pokusam da ga prekrijem celog, ne moze jer se kozica nekako nabora i ne moze dalje (kao da je ima dovoljno ali joj nesto ne da da se lepo prevuce), vraca se u prvobitno stanje!! Kada mi je u stanju erekcije kozica se sama svuce do kraja i tesko da mogu da je poguram dalje od pola glavica!! Svako drugo zatezanje kozice ka dole u stanju erekcije je bolno, sem onoliko koliko se ona sama spustila.. Ne znam dali je imam suvise malo, ili je tu zateze nesto!?? Da li bi mozda trebalo da uradim neku interveniciju, ili da odem kod urologa na neki pregled ili savet???
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

znaci tebi je glavic potpuno otkriven u erekciji, to je vazno da moze...nemoj na silu pokrivati glavic ako ne moze, mozda je kozica prirodno kraca sto se desava (ako vec nije u detinjstvu radjena neka intervencija) i onda naravno nece moci da se navuce na glavic...bitno je da kad je svucena ne zateze nista, cilj je da glavic bude otkriven bez smetnji...ako imas neku smetnju to mora da se pogleda, ovako na slepo ne moze se dati pravi savet...
Odgovori