Da li neko ima iskustva sa trudnocom nakon koriscena Roaccutana?
Trudnoca je nastala 4-5 meseci nakon popijene poslednje tablete.
HITNO ROACCUTAN TRUDNOCA
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Re: HITNO ROACCUTAN TRUDNOCA
Sasvim dovoljan period da bi se trudnoca smatrala bezbednom.makicajbg napisao:Da li neko ima iskustva sa trudnocom nakon koriscena Roaccutana?
Trudnoca je nastala 4-5 meseci nakon popijene poslednje tablete.
Sreca da je tako!!!
Citam pa se uzasam pri pomisli da je nedovoljno proslo, mada sam ja cula jos neke druge teorije (vidi se iz prilozenog da su sulude i netacne) tipa 2-3 godine, da mora da se napravi odmor jer se sve deponuje u organizmu toliko dugo, pa se radi svake sigurnosti predlaze tolika pauza?!
Inace, koji je po Vasem misljenju, Vojislava, minimalan ali bezbedan period od prestanka koriscenja do trudnoce i jeste li Vi licno za varijantu prepisivanja Roakutana devojkama?
Citam pa se uzasam pri pomisli da je nedovoljno proslo, mada sam ja cula jos neke druge teorije (vidi se iz prilozenog da su sulude i netacne) tipa 2-3 godine, da mora da se napravi odmor jer se sve deponuje u organizmu toliko dugo, pa se radi svake sigurnosti predlaze tolika pauza?!
Inace, koji je po Vasem misljenju, Vojislava, minimalan ali bezbedan period od prestanka koriscenja do trudnoce i jeste li Vi licno za varijantu prepisivanja Roakutana devojkama?
Tako je. Obicno se savetuje da se uradi lipidni status i enzimi jetre.natalivud napisao:Trebaju li da se urade neke krve analize, pre prepisivanja Roakutana? Ide li na recept?
Da li je tacno da se njegova doza odredjuje prema telesnoj tezini?
Ne znam da li u Srbiji ide na recept; ovde kod mene ide recept koji potpise dermatolog.
Doza se odredjuje, pored ostalog, i prema telesnoj masi, ali nemojte nikako sami, bez dermatologa, da zapocinjete lecenje.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 06, 2011 2:38 pm
Re: HITNO ROACCUTAN TRUDNOCA
da li je iko rodio zdravo i normalno dete posle koriscenja roacutana? koliku ste pauyu pravili?