Gonoreja,herpes,kondilomi,ili...

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
jnebojsa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 19, 2012 11:26 am

Gonoreja,herpes,kondilomi,ili...

Post od jnebojsa »

Imao sam nezaštićen odnos sa devojkom.Posle dva dana pocinje da me peče pri uriniranju i primećujem dva pliha na koži penisa.Sledećih dana i dalje peče, boli pri uriniranju i ejakulaciji.Dobio sam i nove plihove na glaviću i na korenu penisa.Oni su takvi da kad ih pokušaš iscediti postaju kao ranice.Pošto sam na radu u inostranstvu,pokušao sam sam sebi pomoći,uzeo sam piti eritromicin.Bol pri mokrenju je manji ali plihovi i dalje se ne menjaju,tj. ranice.Već 5 dana mi je ovako...
Imate li neki savet?Da li da uzmem kamilicu i umačem penis,čuo sam za to?Znam unapred da se moram obratiti lekaru,no to mi je komplikovano,sačekao bih još koji dan,da prođe.
Atomium
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 02, 2011 8:49 pm

Re: Gonoreja,herpes,kondilomi,ili...

Post od Atomium »

veoma je vazno da se sa tim simptomima, pre nego sto ih zalecite, javite lekaru kako bi vam lakse uspostavio dijagnozu i dao pravu terapiju za lecenje. ukoliko se budete lecili sami kod kuce, mozete ili pogorsati infekciju, ili prikriti simptome, sto ce lekaru otezati posao, pa moze cak i da vam da pogresnu terapiju, sto sigurno vama ne ide u korist. zato je vazno da se lekaru javite sto pre. takodje, posto ste imali nezasticen odnos i izgleda da ste dobili neku seksualno prenosivu infekciju, savetujte se sa lekarom i oko testiranja na druge polno prenosive infekcije, nemojte se ustrucavati.

i ubuduce se cuvajte.

sve najbolje.
Odgovori