Zdravo svima.....
Zanima me posto imam skracen frenulum (kozicu koja spaja vrh glavica i kozu), da li moze to nekako prirodnim putem da se leči a da se izbegne operacija????
Unapred hvala.
frenulum
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: frenulum
ne moze prirodnim putem da se to resi, posto je tkivo tu nerastegljivo...intervencija je stvarno minimalna, traje minut, nema razloga za strah od toga...
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 19, 2012 7:21 am
Re: frenulum
Pozdrav Svima!
Imam problem sa kozicom, posto ona ni u kom slucaju ne moze da se prevuce preko glavica (ni kada je u opustenom stanju ni kada je u erekciji).. Ukoliko pokusam da prevucem kozicu preko glavica u opustenom stanju, ona se samo smezura i ne moze da pokrije glavic!! U stanju erekcije kozicu skoro da ne mogu da pomeram preko glavica.. Zbog toga mi je verovatno vremenom penis poceo da se krivi na dole!! Ne znam sta je tacno problem,
Verovatno je problem sa frenulom.. Sta da radim??
Hvala!!
Imam problem sa kozicom, posto ona ni u kom slucaju ne moze da se prevuce preko glavica (ni kada je u opustenom stanju ni kada je u erekciji).. Ukoliko pokusam da prevucem kozicu preko glavica u opustenom stanju, ona se samo smezura i ne moze da pokrije glavic!! U stanju erekcije kozicu skoro da ne mogu da pomeram preko glavica.. Zbog toga mi je verovatno vremenom penis poceo da se krivi na dole!! Ne znam sta je tacno problem,

Hvala!!