Postovani
Prosle godine u Aprilu sam zaradio blagi epididimitis. Uzrocnik je bila ureaplazma. Nakon terapija antibioticima blagi bolovi na dodir su skoro potpuno prestali a ureaplazma se nije pojavljivala na narednom laboratorijskom testu. Ultrazvuk nije pokazivao da je sa testisima i epididimom sve u redu. Problem je sto sam ja u poslednje vreme poceo da osecam tup bol za vreme seksualnog odnosa. Tj. pred samu ejakulaciju kad se testisi podignu bol se javlja iznad testisa i prenosi se neodredjeno na preponu, kao da je u pitanju neka vena ili kanalic. Sam testis ne boli ali ovo je jako neugodno i poprilicno mi zadaje probleme. Da li da se pozalim vaskularnom hirurgu ili je u pitanju nesto drugo? Napominjem da se bol javlja samo iskljucivo pred ejakulaciju kad se testisi podignu.
Problem sa testisom
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Problem sa testisom
ultrazvuk nije ili jeste pokazao da je sve u redu?
bol se nekad javi ako se dugo odlaze ejakulacija...treba videti ima li mozda i prosirenih vena...a takodje treba videti ima li i sada neke upale, infekcije...sve to treba da pogleda urolog...
bol se nekad javi ako se dugo odlaze ejakulacija...treba videti ima li mozda i prosirenih vena...a takodje treba videti ima li i sada neke upale, infekcije...sve to treba da pogleda urolog...
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Sep 23, 2011 3:36 pm
Pokazao je da je sve u redu...doktor je rekao..."stvarno ne znam zasto te boli"....mene ne boli vise testis nego iznad....moguce da su vene ili ti kanalici. Sutra cu ponovo uraditi bakterioloske analize da vidim da se nije vratila ureaplazma. Mada meni se vise cini kao da su vene jer me zaboli i prepona i malo iznad kuka.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Sep 23, 2011 3:36 pm
Da li je moguce da je u pitanju prostatis? Mada ja nemam simptome otezanog mokrenja, bolova izmedju rektuma i testisa i sl.
moze i hronicini prostatitis da pravi neke takve simptome...ali bez pregleda i ispitivanja ne moze da se zna sta je tacno...treba videti ima li prosirenih vena, ispitati se na sve infekcije...i vidi sam da li je povezano sa neredovnim praznjenjem, odlaganjem ejakulacije i slicno...treba iskljuciti i preponsku kilu...