sperma zgrusana, zuckaste boje

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
izimizi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 21, 2010 1:52 am

sperma zgrusana, zuckaste boje

Post od izimizi »

Postovani,
imam vec duze vreme problema sa crvenilom na glansu. crvene tackice koje se povremeno pojavljuju, pa prodju, pa se opet pojave i tako stalno. vec godinu dana. vise ih ima nego sto nema. isao sam kod dermatologa, vise puta. stalno su mi prepisivali da mazem kanestenom i triderm kremom...ali to ne pomaze. osim triderma koji dok mazem deluje al cim prestanem tackice se vrate. radio sam bris prepucijuma. rezultat je bio da imam mali porast eserihije koli. prepisali su mi sinacilin da pijem radio sam i obican bris sve je bilo cisto. uglavnom, tackice (crvenilo ) ne prolaze. a sad sam primetio i da mi je sperma postala zuckaste boje i malo zgrusana i to ne sva koju izbacim, samo malo, ostatak je normalan. sta bi to moglo biti? ili kome da se obratim? vise ne znam kod koga da idem....

hvala unapred
izimizi
Novi član
Novi član

Re: sperma zgrusana, zuckaste boje

Post od izimizi »

da dodam da crvenilo imam (malo) i na telu penisa sa donje strane, pri korenu koje sam takodje mazao ovim kremama...i ne prolazi. i da nekad kada se bas "usbudim" zna da mi malo otekne levi testis..
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

bitna je pravilna higijena, kao i izbegavanje hemijskih sredstava koja mogu da naprave iritaciju...da li je crvenilo u vezi sa masturbacijom ili odnosima? i da li je kozica mozda tesnija, i to zna da pravi problem?

sto se tice drugog problema, to moze zavisiti i od ucestalosti ejakulacije...treba iskljuciti i infekciju, za pocetak uradite urinokulturu...
izimizi
Novi član
Novi član

Post od izimizi »

radio sam urinokulturu. sve je bilo u redu. kozica jeste malo tesnija! kako mi rekose to je parafimoza. ali da nije slucaj za operaciju.. meni to ne smeta. osim naravno, ako se zbog toga pojavljuje to crvenilo. mada ceo zivot mi je takva kozica, pre nije bilo tog crvenila niti iritacije. crvenilo na telu penisa se pojavljuje povremeno ali bez pravila. nema veze dal sam imao odnos ili masturbirao. kao i crvenilo na glansu. pojave se tackice...prodju skoro totalno i onda se opet pojave i tako non stop. trudim se bas da vodim racuna o higijeni! koristim glicerinski sapun.
jedne prilike sam radio test na hlamidiju u studen. poliklinici koji nije bas pouzdan kako oni kazu. prvi put taj test mi je pokazao da imam. i onda su mi rekli da ponovim jer to nije bas pouzdano,. drugi test nije nista pokazao...i to je to. rekli su mi nemas ti hlamidiju. :/ sad ne znam. mozda bi trebalo opet test na hlamidiju da uradim, ali neki sigurniji ?? da li moze od toga da se pojavljuje to crvenilo i prolazi...ne znam uopste kako izgledaju simptomi na tu bakteriju ili sta vec.
Stefan_05
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 12, 2012 9:00 pm

Post od Stefan_05 »

Imam 17. godina i sperma mi je zuckaste boje, o cemu se radi, da li je opasno???
Stefan_05
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 12, 2012 9:00 pm

Post od Stefan_05 »

Stefan_05 napisao:Imam 17. godina i sperma mi je zuckaste boje, o cemu se radi, da li je opasno???
*17
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

izimizi napisao:kozica jeste malo tesnija! kako mi rekose to je parafimoza. ali da nije slucaj za operaciju.. meni to ne smeta
zbog suzene kozice mogu da se javljaju mikro povrede tokom masturbacije ili odnosa, pa ako je suzenje vece, ako ne mozes lako da svlacis kozicu onda se to treba resavati (cak i nevezano za samo crvenilo ako ima bilo kakvih drugih smetnji)...za higijenu koristi neke neutralne sapune, mozes decji...mozes dosta o hlamidiji da procitas na netu, simptom ne bi bio bas samo spoljasnje crvenilo, ona zahvata unutrasnje kanale...ali mozes ponoviti taj bris bez obzira na crvenilo ako je vec jedan nalaz bio pozitivan...inbace nekad ona moze biti i bez simptoma...
Stefan_05 napisao:Imam 17 godina i sperma mi je zuckaste boje, o cemu se radi, da li je opasno???
ona ne mora da bude bas "sneg-bele" boje, moze malo da vuce na zuckasto...boja zavisi od ucestalosti ejakulacije, ishrane...mogu i infekcije da uticu na promene boje, a da li ih ima to se utvrdjuje odredjenim laboratorijskim analizama...
Odgovori