gde da idem da se prekontrolisem i posle kolko vremena?
gde da idem da se prekontrolisem i posle kolko vremena?
Kod kog lekara da idem da se prekontrolisem na polne bolesti? Urologa? ili rade to i privatne laboratorije? ako neko zna u novom sadu negde gde da idem? i kolko vremena nakon rizicnog odnosa treba da prodje da odem na kontrolu?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 5:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
...
ako imas peckanje, ne mora da znaci da je polna bolest. Ako si imao rizican odnos i posle toga dobio peckanje, onda bi trebao da uradis testove, pre svega na bakterije. Ako ides preko redovnog lekara koji ce ti dati uput za urologa, sve ce ti biti besplatno (naravno ako si zdravstveno osiguran), ako ne, onda sve placas. U novom sadu imas dosta privatnih laboratorija koje rade sve analize. Uradi urinokulturu i spermokulturu, ako je sterilno uradi bris na bakterije, na hlamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu. Privatne laboratorije u NS-u sve ovo rade.
Re: gde da idem da se prekontrolisem i posle kolko vremena?
a koliko kosta da se u privatnoj labaratoriju urade sve analize?(od prilike 1000,2000,5000.10000) ?
zapravo "alatka" mi ima jak miris (smrad
) ...i ponekad osetim peckanje u glavicu,i neki pritisak kod prostate...a slutim da mi je to odprilike krenujo posle jednog nezasticenog odnosa...
i kakva je procedura kod lekara,jel samo trebam da uzmem uput za spermogram i urinokulturu,i savetujem se sa lekarom opste prakse...ili ce me razvlaciti 5dana,sa uputima za urologa,zakazivanjem,guranjem sa penzosima...bio sam skoro da vadim krv,mislio sam da sam se vratio u 18ti vek ,vise bih voleo da dam ko covek 3000 nego da se maltretiram sa onim "ljubaznim" salterusama i lekarima...
zapravo "alatka" mi ima jak miris (smrad

i kakva je procedura kod lekara,jel samo trebam da uzmem uput za spermogram i urinokulturu,i savetujem se sa lekarom opste prakse...ili ce me razvlaciti 5dana,sa uputima za urologa,zakazivanjem,guranjem sa penzosima...bio sam skoro da vadim krv,mislio sam da sam se vratio u 18ti vek ,vise bih voleo da dam ko covek 3000 nego da se maltretiram sa onim "ljubaznim" salterusama i lekarima...