Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
molim za savet.
imam problem sa brijanjem lica jer se uvek posle istog pojavi crvenilo i urastanje dlaka.probao sam razlicite preparate za omeksavanje i osvezavanje koze i pre i posli brijanja ali ni to nije pomoglo.takodje sam pokusao i sa elektricnim brijacem ali mi se cini da je jos gore.
bojim se da sam na putu da zauvek unistim kozu lica i zato molim za neki savet.da li je moguce da mi koza posle brijanja bude glatka, nezna i neiziritirana??? unapred hvala
a i nije bitno toliko koliko kosta.ja stvarno nista ne znam o tome tako da te molim malo preciznije da mi objasnis sta je to.(da li je to trajno ili ne??)
uradio bih to, samo mi treba malo vise detalja
cena zavisi od povrsine odnosno vremena utrosenog za intervenciju. Napr nausnice i podbradak kod zena su 60 eura po tretmanu 3-5 tretmana na svaka 2 meseca
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.