BOl

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
ADNA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 21, 2011 10:38 am

BOl

Post od ADNA »

Zanima me zna li neko moguli boljeti ledja ako sa plucima nesto nije uredu.
Zapravo me bili konstantno izmedju plecki i u desnoj strani rebara i sprijeda i na ledjima.Porodicni doktor me je dosta puta pregledao i slusao kao pluca i srece i kaze da je sve uredu a bolove pripisuje da su od ledja posto me ledja ubise.Ponekad pri udisaju kao da me pecne u grudima ispod desne dojke.UZV dojki uredu.Svi ostali nalazi, krv,uzv abdomena, uredu.
Ledja sam slikala RTG snimak uredu ali fizijatar kaze da je to od sjedenja jer na poslu sjedim po 7 sati.
Da li je neko imao slicne tegobe i moze li napisati.Ne kasljem stalno, jedino kada sam prehladjena i ponekad imam slajma a nedavno sam imala jaku urinarnu infekciju pa mozda je sve to posljedica toga.

Pozzzz
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: BOl

Post od drbgd »

od nepravilnog poloazaja.
trebalo bi da vam je fizijatar predlozio vezbe
ADNA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 21, 2011 10:38 am

Post od ADNA »

drbgd napisao:od nepravilnog poloazaja.
trebalo bi da vam je fizijatar predlozio vezbe
Ma fizijatar me je poslao na grijanje i masažu koja je samo malo pomogla a kazao mi je takođe da je sve to od sjedenja ali vježbe nije preporučio nikakve.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Mislim da bi dobra masaza tu pomogla svakako--a i nesto za opustanje misica--posebno ako si napeta i pod stresom-sasvim lako moze biti da ti se misici od toga grce i ne funkcionise sve kako bi trebalo-
za pocetak 2-3 relaks masaze
SRECNOOO
Odgovori