Pozdrav svima
i da krenem sa pitanjem
naime imam te nekakve cudne bijele fleke po tijelu penisa vec dosta dugo (mozda cak i nekoliko godina ali jednostavno nisam reagirao na to dok nisam poceo sa svojom hipohondrijom)
nista ne pece niti svrbi a niti boli vec su jednostavno prisutne i izgleda podosta ruzno za vidjeti (raznih su dimenzija i oblika a neke i imaju malo crvenog obruba i nalaze se na svim stranama tijela penisa)
evo i napravio sam dvije slike pa ako netko zna o cemu bi mogla biti rijec bio bih i vise nego zahvalan na svim odgovorima i pomoci
slike su malo mutne ali sta se moze nadam se da je donekle vidljivo :
http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... 017ua.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/58 ... 018nd.jpg/
i jos jedno pitanjce za kraj : u dosta slucajeva mi se dogada da mi ejakulat izgleda kao zelatina (mrtva skorena sperma bolje receno) jel to normalno ili ?
hvala unaprijed
bijele fleke po penisu (sa slikama just in case)
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: bijele fleke po penisu (sa slikama just in case)
ajde ljudi molim vas pomagajte jerbo me sada vec strah da nije nesto opasno a imam i strah otici urologu
najverovatnije se radi o vitiligu...ali savetujem pregled kod dermatologa, ako se potvrdi da je vitiligo to je bezopasna pojava...
sto se tice drugog pitanja, tesko je sad reci na slepo da li je to normalan izgled...sperma i jeste zelatinozna, i vide se gusci i redji delovi...gustina i izgled zavise od ucestalosti ejakulacije, takodje i infekcije mogu uticati na izgled, a da li ima ili nema infekcije moze se utvrditi samo odgovarajucim analizama...
sto se tice drugog pitanja, tesko je sad reci na slepo da li je to normalan izgled...sperma i jeste zelatinozna, i vide se gusci i redji delovi...gustina i izgled zavise od ucestalosti ejakulacije, takodje i infekcije mogu uticati na izgled, a da li ima ili nema infekcije moze se utvrditi samo odgovarajucim analizama...
hvala vam puno Dr011
zasigurno idem na pregled kod dermatologa, sada mi je malo lakse suociti se s tim
zasigurno idem na pregled kod dermatologa, sada mi je malo lakse suociti se s tim