Pokidan mladež

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Jovan156
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 09, 2012 11:12 pm

Pokidan mladež

Post od Jovan156 »

Pre dve godine sam pokidao mladež na treningu. Tada je tekla crna krv bukvalno, ali se brzo zaustavila. Ujutru kada sam se probudio cela majica mi je bila krvava. Iskreno nemam obicaj da idem kod doktora, sta god da mi se desava, ali sam tada otisao. Rekli su da nije ništa, ali su me poslali na VMA. Tamo su mi rekli da dodjem za dva meseca, jer trenutno to ne može da se pregleda. i ja naravno nisam otišao. Mladež je na grudima, tj na desnoj strani, i sto je najgore nije veliki. Kao što sam rekao to je bilo pre dve godine. Pre tri dana mene je krenula da boli ta strana tela, mladež je poceo da menja boju, oko mladeža je crveno, a ispod njega je tvrdo, i osecam kao da mi to "tvrdo" smeta ispod kože. Danas sam otišao na neku kliniku. Doktorka nije znala sta da mi kaze. Jednostavno ne zna šta je to. Rekla je da imam neki čvor, i to je sve sto je mogla da mi kaže. Rekla je da dodjem za tri dana, pa da sednu malo bolje da razmisle. E sad, mene zanima da li nekome pada na pamet šta to može da bude...
Odgovori