Pozdrav...
Treba mi jedan savet urologa ili slicne profesije...
Pre jedno 2-3 meseca sam na mosnicama otkrio neku izraslinu,slicnu bubuljici,ali je tamnije boje nego koza.Mislio sam proci ce ali ona je i dalje tu.Znam da inace na kozi imam sitne kao neke bubuljice ali ova je veca od njih i kao da je malo "tvrdja "na dodir. Juce sam primetio da kao da okolo ali na samo jednom delu se pojavila neka tamno smedja linija,kao da mi je pukao kapilar.Molim vas neki savet,sta bi to moglo da bude i da li da se obracam lekaru...
Hvala unapred
Problem na kozi
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Problem na kozi
treba da se vidi kako izgleda da bi se komentarisalo, tesko je to ovako samo na opis...
pogledaj slike na linku u ovoj temi Crvene/crne tackice na kozi testisa, pa uporedi da li to eventualno odgovara tvojoj promeni...ako je to, onda ne brini...ako nije to, moze isto da bude nesto bezazleno ili ipak da je neki problemcic, ali mora da se vidi...
pogledaj slike na linku u ovoj temi Crvene/crne tackice na kozi testisa, pa uporedi da li to eventualno odgovara tvojoj promeni...ako je to, onda ne brini...ako nije to, moze isto da bude nesto bezazleno ili ipak da je neki problemcic, ali mora da se vidi...
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 27, 2010 6:04 am
Re: Problem na kozi
Nisam ni video odgovor pošto mi se ta izraslina povukla.U pitanju je bila uvrnuta dlaka...Posle jednog kupanja sam to skontao i izvukao dlaku ispod koži sve se povuklo za dva-tri dana.Tačno se videlo ispod kože da se dlaka uvrnula...