Zepter kozmetika

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
dundica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 20, 2005 11:06 pm

Zepter kozmetika

Post od dundica »

"Uhvacena" sam od strane nekih prijatelja da prisustvujem promociji Zepter kozmetike, posle duzeg pruzanja otpora.
Iskreno, imam averziju prema svim mogucim ML vrstama trgovine, a prema ovoj posebno,ali obzirom da su prijatelji u pitanju...
Ima li iko neko iskustvo sa ovom "kolekcijom", vredi li to ista kad vec moram da izdrzim 2-2.5 sata prezentacije?
iwancica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Maj 23, 2006 12:30 am

Post od iwancica »

moja iskustva govore da itekako vredi zepter kozmetika. Jeste "malo" skuplja, ali veruj mi da vredi svaku paru. Koristila sam neku emulziju za iritiranu kozu posle depilacije. Posto sam svojevremeno imala problema sa kozom nakon depilacije i svasta nesto mi je izlazilo (bubuljicice, fleke...) i jedina mi je ta emulzija pomogla. Ostale proizvode nisam koristila, ali dosta ljudi iz mog okruzenja koristi zepter kozmetiku i imaju samo reci hvale za nju.
Odgovori