Skidanje Tetovaza ! iskustvo,predlozi i saveti

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
stefant92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 17, 2011 11:26 pm

Skidanje Tetovaza ! iskustvo,predlozi i saveti

Post od stefant92 »

Dosao sam do iznenadjujucih informacija o skidanju tetovaza.Jer sam sam na sebi to isprobao.Odmah da vam kazem da nikada (ali nikada) se ne moze tetovaza ukloniti 100%...

Na vasu srecu i nesrecu moze 80% pa i ako nije duboko isla igla 85%...u zavisnosti od rada. Pored toga, skidanje tetovaza se radi u Beogradu (Man's Sana bolnica) i skupo je ko vatra...oko 50e par cm...pa navise sto znaci ako imate tetovazu 20-30cm ili jos ako imate crteze..vi cete dati samo 200-300e za jedan tretman ! :o a treba uraditi 3-4 da bi se smanjila vidljivost...

Elem...najbolji vid skidanja tetovaze je hiruskim putem.Zasto? zato sto cete 20x dati manje para,i ako budete malo zustri i naglasite da lekar pazi (jos ako je dobar u svom poslu), vi ste na konju. Hiruskim putem se pravi jako mali oziljak, koji se manifestuje kao neka bela linija,tamo gde je igla i isla...gotovo da se tetovaza i ne vidi...jer izbeldi i nema crnog traga...

ako bas hocete da nemate nista...uradite samo posle piling i zavrsili ste posao :)
MarinaTattoo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 05, 2011 2:59 pm

Re: Skidanje Tetovaza ! iskustvo,predlozi i saveti

Post od MarinaTattoo »

Uskoro će moći da se odstrani cela i to samo jednim tretmanom!

http://www.tattooportal.org/?page=magazin_single&p=23
petars89
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 13, 2011 11:50 pm

Post od petars89 »

aaaauuuu covecee e :lol:

ovo je sjaaaaajnooo !!! :) kada bi ovo moglo da krene,posto ne mogu da docekam :wink:

kolika bi cena bila tog tretmana :roll: :wink: 8)
SkinCare
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2012 9:57 am

Post od SkinCare »

Pozdrav svim ljubiteljima tetovaža,čije tetovaže više nisu onakve kakave su nekad bile,i sad imaju želju da ih skinu!!!
I ja sam jedna među njima,dugo sam tražila i napokon našla nov način uklanjanja koji ne boli i posle koga ne ostaje ožiljak... ako nekog zanima,može da pogleda na http://www.skidanjetetovaza.rs/
Čim krenem na tretmane obavetiću vas kako je!!! :D
vanka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 06, 2012 4:50 pm

Post od vanka »

ja sam bila do salona koji primenjuje ovu metodu i malo se informisala. jedino sto me brine je sto jos niko u srbiji to nije uradio pa nemamo neko iskustvo iz prve ruke.
da li si ti bila na nekom tretmanu?
ne mogu da se odlucim da li da idem na laserski tretman ili ovaj "novi"?
svaki savet mi je dobrodosao.
vanka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 06, 2012 4:50 pm

Post od vanka »

da li si ti bila na nekom tretmanu?- pitanje je za SKIN CARE ali i za ostale koji su nesto isprobali od tretmana
Odgovori