Da li mi neko moze objasniti sta znaci kad su pct i plt ispod granice (i da li to moze uzrokovati duzinu trajanja i ucestalost menastrualnog ciklusa) i kada su i trigliceridi isto ispod normale.
Unapred hvala
WBC 6.0
Lym 2.0
Mid 0.4
Lym 33%
Grn 61%
RBC 4.64
HGB 137
Hct 0.393
MCV 84.7
MCH 29.5
MCHC 349
RDW 13.7%
PLT 197
PCT 1.4
MPV 7.3
PDW 0.25
GLUKOZA 5.4
HOLESTEROL 4.88
TRIGLICERIDI 0.66
HDL 1.96
INDEX ARTEROSKLEROZE 1.3
LDL 2.625
pomoc oko tumacenja nalaza
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita
Re: pomoc oko tumacenja nalaza
Ako ti niko ne odgovori jednostavno ukucaš u googlu normalne vrednosti KKS,i vidiš kako treba da izgleda,isto tako i LIPIDNI status tj,triglic.A zašto se nebi javila svome lekaru i dobila iz prve ruke objašnjenje.
pozdrav,
nalaz je od, niti su ti trombociti ispod granice(od 120-350), a ni trigliceridi, nema donje granice, referentne vrijednosti su do 1.7 mmol/l. sve je ok, ne brini!
nalaz je od, niti su ti trombociti ispod granice(od 120-350), a ni trigliceridi, nema donje granice, referentne vrijednosti su do 1.7 mmol/l. sve je ok, ne brini!
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 24, 2011 9:11 pm
Da li mozete da mi pomognete: Analiza krvi mi je pokazala vrednosti ALT 86.0 i AST 46.2 i gama GT 61.2.
Poslednji put sam analize radila pre 6 meseci i ALT mi je bio 6.0 a AST 13.8, ali tada sam bila vec pred sam porodjaj.
Molim Vas da mi objasnite na sta ukazuju ove povisene vrednosti i gde dalje da se obratim?
Hvala.
Poslednji put sam analize radila pre 6 meseci i ALT mi je bio 6.0 a AST 13.8, ali tada sam bila vec pred sam porodjaj.
Molim Vas da mi objasnite na sta ukazuju ove povisene vrednosti i gde dalje da se obratim?
Hvala.
Dobar dan! U Centru za medicinsku mikrobiologiju, na Odjeljenju za virusologiju i serologiju, mom suprugu su izdati njegovi nalazi. Da li mi neko moze pomoci oko tumacenja? ANTI EBV (VCA) Antitijela IgM negativan, IgG pozitivan. Sta to znaci? Unaprijed hvala!