molim za bilo kakav savet hvala :D

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
filipovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 31, 2011 1:44 am

molim za bilo kakav savet hvala :D

Post od filipovic »

Imam problem sa disanjem bio sam kod pulmologa uradili su bris grla to je bilo ok a zatim kad smo probali alergo test ispostavil ose da sam alergican na grinju ne bas mnogo ali ipak alergican sam dobio sam neke lekove koi ublaze tu alergiju a kapi za inhaliranje taman kada sve prodje i opt normalno disem ne oseca mnista to se vrati imam oscaj kao da moja pluca vracaju vazduh napolje kao da nemam dovoljno vazduha udahnem nekad jako pa ona ispstim vazduh i to traje 5 il i6 dana pa prodje tako je stalno imam utisak kao da me nesto pritiska na sredini pluca ali blago i zbog toga ne mogu lepo da disem dok to traje :D dajte neki savet :P
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: molim za bilo kakav savet hvala :D

Post od vasa »

jesi li napet-pod stresom--probaj makar neki caj za opustanje misica--tu spadaju i sitni misici u bronhijama
Odgovori