Pozdrav svima:
Imam 22 god.pusio sam oko godinu dana,manje od jedne kutije dnevno..Prije 10-ak dana imao sam malu prehldu,i prestao sam pusiti(znaci zauvijek bacio cigare)..Uopste mi to nije bilo tesko i ne razmisljam o cigaretama..Jednostavno su mi se zgadile..
Ali zadnjih par dana primjecujem problem..Ponekad kad hocu da udahnem,ne mogu udahnuti punim plucima i to mi jako smeta..Stalno razmisljam o tome i imam osjecaj da sve sto vise razmisljam da mi je sve gore..Uz sve to javlja se suhi kasalj(bez ikakve boli)..Obicno nakon kaslja izbacim manju kolicinu kao nekog slajma(bijele boje).Stalno razmisljam o tome i kad god mi se to desi samo zijevam(imam osjecaj da mi je tako lakse).Znaci sve mi se to javlja ponekad,obicno u vecernjim satima mi se bas desi da ne mogu udahnuti dovoljno(prije spavanja).Nocu tokom spavanja nemam nikavih tegoba i sasvim normalno spavam..Sve aktivnosti mogu raditi bez ikakvih problema..Moram jos napomenuti da se slabo krecem i slabo sam aktivan..
Svi koji su imali ove simtome mogu da razumije koliko je to neugodan osjecaj,pa vas molim za bilo kakav savjet..HVALA
Otezano disanje praceno suhim kasljanjem
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav
Re: Otezano disanje praceno suhim kasljanjem
mislim da tebi jos nije prosla prehlada sasvim--uzimaj neki sirup-med i verujem da ce biti ok
SRECNO
SRECNO