MODRA BOJA NA GLAVIĆU

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Grfonja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2011 9:14 pm

MODRA BOJA NA GLAVIĆU

Post od Grfonja »

Pozdrav svima!
Imam problem, da kad nosim komotnije bokserice osećam bol prilikom kontakta penisa i gaća. A i ispod kanala za mokrenje mi se pojavila modra boja - nije po celom glaviću!
Nemam bakterije u urinu, proverio sam, i nisam imao sexualne odnose bez kondoma! Bol je neprijatan i javlja se prilikom hodanja. Takođe nemam bolove prilikom mokrenja!
Šta bi moglo da bude i kakva je terapija?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: MODRA BOJA NA GLAVIĆU

Post od Dr011 »

da li ti je glavic stalno otkriven, ili bar taj deo koji kazes da je modar? moze da bude zbog neudobnog vesa, ako su siroke bokserice pri kretanju se penis stalno pomera i iritira...u tom slucaju terapija je da nosis gace koje su uz telo...
Grfonja
Novi član
Novi član

Post od Grfonja »

Jeste otkriven je...
Bio sam kod dermatovenerologa i on je konstatovao da je upravo to razlog - otkrivenost glansa! Na pitanje da li treba da uradim bris, rekao je da nema potrebe jer ništa ne ukazuje na bakterije...
Preporučio mi je Pantenol mast ili Pavlovićevu, kao i nošenje slip gaća.
Pantenol mažem uveče pre spavanja, nakon tuširanja i sušenja glansa fenom (tako sam savetovan), a bokserice polako izbacujem iz upotrebe... Ne znam samo da li treba češće da mažem, obzirom da preko dana imam mokrenja, a koliko sam shvatio, glans treba da bude suv pre nanošenja kreme?
Koliko može da potraje period oporavka i da li još nešto može da pomogne?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

da li je glans oduvek otkriven ili odnedavno? zna tako nesto da se javi recimo neposredno nakon obrezivanja dok se glans ne navikne na otkrivenost...
nemoj bas fenom da susis glans, nije to tako zdravo, dovoljno je da ga lepo obrises peskirom...
da, pre mazanja ga posusi i namazi u tankom sloju, mozes pre spavanja ili u situacijama kada ti je zgodno tokom dana, kad si kod kuce...
ne moze da se predvidi za koje vreme ce sve doci u normalu...za sad dovoljno ce biti odrzavanje higijene i mazanje tih masti...
Grfonja
Novi član
Novi član

Post od Grfonja »

Nisam toliko obratio pažnju na taj detalj... Nisam obrezivan, a problem sam registrovao od kraja leta - mislim na pomodrelost. Nije to čak ni upadljiva modra boja, više onako sivkasto-maslinasta i najbolje se uočava na dnevnom svetlu... Pomislio sam da sam ja nešto umislio i da će proći smao od sebe... Međutim kako je vreme odmicalo i došli ovi hladniji dani, postalo je sve više iritantno, pa sam počeo da se raspitujem... Razmišljao sam šta bi moglo da bude, i sumnjao na neke možda bakterije, pa sam temu postavio na forum... Vodim računa o zaštiti, a opet koristim fakultetske toalete, gde često nema sapuna da čovek može oprati ruke, pre i posle nužde...
HVALA NA ODGOVORU!
Aleksandar866
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 31, 2012 11:13 am

Post od Aleksandar866 »

Dobar dan svima, ja imam problem...Malo teze mokrim, znaci nije bas bas tesko ali moram da se napregnem dok sve ne izadje,i najvaznije uvece recimo kad zaspim posto nosim uvek bele bokserice ja vidim u njima kao da je u toku noci organ ispustio malo braon boje,znaci ima kao 3-4 tacke ,nije krv ali ide ka toj boji... Da li ima neko ovde neki odgovor bio bi mu zahvalan.
Hvala unapred.
Grfonja
Novi član
Novi član

Post od Grfonja »

E ovako... Ja sam danas dobio antibiotsku terapiju od urologa... Uradio sam dosta pregleda i analiza, ali tek je bris uretre pokazao da imam bakteriju i to Stafilococu aureus...

Dakle Aleksandar866-e najbolje je da odeš kod urologa i ispričaš mu sve probleme koje imaš!
Budi ljubazan i uporan, pa će i lekar da te posmatra kao normalnog pacijenta, jer ja sam išao od decembra do danas skoro svakog utorka i tek prošle nedelje mi je otkrivena bakterija...
Umalo da me doktor ubedi, da sam umislio da sam bolestan...
Ok, verovatno i njima dolaze koje-kakvi hipohonderi i dosadni penzioneri (bio sam na VMA i bio sam najmlađi u čekaonici a imam 26 godina), ali ako čovek ima problem, treba da mu se pomogne!

Javiću se kad završim s terapijom, koja će trajati 10 dana!

Pozdrav
Odgovori