Molim za pomoć, pošto sam već ko-zna-koliko puta bila kod dr, ali su mi samo davali neke kremice koje nisu pomagale.
Pojavljuju se mehurići sa žućkastom tečnošću koji jako svrbe i šire se, tako da se nađu i na nadlanici. Najdelotvornije sprečavanje je kad odsečem i tretiram hidrogenom. Tada uglavnom nestanu. Međutim, to deluje kad je veći mehurić u pitanju, dok male koji su brojni jedan pored drugog, pustim da se osuše. Kada se to osuši, dobija tamniju boju kože i onda se lako skine taj deo kože. Nisam primetila pravilo kada se pojavljuju, jer ne bira sezonu. Možda je moguće da ima veze sa stresom, ali ni u to nisam baš sigurna.
(postavila bih i sliku ali ne znam stvarno kako se to radi)
Mehurići na dlanovima i stopalima
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 28, 2012 12:59 pm
Re: Mehurići na dlanovima i stopalima
Nada_Milankovic napisao:Molim za pomoć, pošto sam već ko-zna-koliko puta bila kod dr, ali su mi samo davali neke kremice koje nisu pomagale.
Pojavljuju se mehurići sa žućkastom tečnošću koji jako svrbe i šire se, tako da se nađu i na nadlanici. Najdelotvornije sprečavanje je kad odsečem i tretiram hidrogenom. Tada uglavnom nestanu. Međutim, to deluje kad je veći mehurić u pitanju, dok male koji su brojni jedan pored drugog, pustim da se osuše. Kada se to osuši, dobija tamniju boju kože i onda se lako skine taj deo kože. Nisam primetila pravilo kada se pojavljuju, jer ne bira sezonu. Možda je moguće da ima veze sa stresom, ali ni u to nisam baš sigurna.
(postavila bih i sliku ali ne znam stvarno kako se to radi)
A-Derma Cytelium sprej 100% pomaze