Deformacija penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
kristi85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 24, 2012 1:25 am

Deformacija penisa

Post od kristi85 »

Pre jedno otprilike 6 meseci imao sam povredu prilikom odnosa...osetio sam bol i nakon toga erekcija se izgubila... posle toga par dana u spustenom stanju on je bio i dalje tvrd kao da je ostala zgrusana krv ne znam ni ja...(nije bio modar) mislio sam procice.. prosao prvi drugi mesec od blama nisam smeo da idem kod doce...a nisam imao ni knjizicu
imam sve redju erekciju retko kad se budim sa erekcijom nije kao pre i to nije ta erekcija kao ranije mokrim normalno.. ali nakon povrede par nedelja i kasnije prilikom pokusaja postizanja erekcije imam bolove sad posle toliko vremena vidno mi se deformisao malo

POMOZITE ne znam sta da radim moze li se hiruskim putem vratiti i nekadasnje stanje... i koliko je dug oporavak..
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Deformacija penisa

Post od Dr011 »

obavezno se javi urologu, to se mora resavati...trebalo je vec uveliko da se javis, nema razloga da tako nesto trpis i cekas da se stvar dalje pogorsava ...znaci pravac urologu!
kristi85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 24, 2012 1:25 am

Re: Deformacija penisa

Post od kristi85 »

Ok moracu... posle pregleda javljam sta je cika urolog rekao :wink:
Odgovori