Koliko sam primetio, dajete uvek dobre odgovore, pa reko ajde da i ja pitam.
Pijem Monopril plus jednu tabletu, Norvasc 10 mg ,Indapres 1,5 mg, i kardiopirin. Koliko oni mogu uticati na potenciju?
Ponekad uzmem Kamagru, pola tablete, i to mi je ok.
Hvala.
Pitanje za Dr011 Terapija.
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:34 am
Re: Pitanje za Dr011 Terapija.
neki od tih lekova koji se koriste kod povisenog pritiska mogu uticati nepovoljno na potenciju...treba se posavetovati sa kardiologom oko najbolje kombinacije lekova protiv pritiska za odredjenu oisobu u odnosu na nezeljene efekte ako se ispoljavaju...
ne treba iskljuciti naravno ni sve one razloge koji dovode do problema sa potencijom i kod ljudi koji ne piju lekove protiv pritiska...
ako vam ovo pomaze u tom problemu koristite, naravno kontrolisite kako to utice na vas pritisak...
ne treba iskljuciti naravno ni sve one razloge koji dovode do problema sa potencijom i kod ljudi koji ne piju lekove protiv pritiska...
ako vam ovo pomaze u tom problemu koristite, naravno kontrolisite kako to utice na vas pritisak...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:34 am
Re: Pitanje za Dr011 Terapija.
Hvala vam doktore .Dr011 napisao:neki od tih lekova koji se koriste kod povisenog pritiska mogu uticati nepovoljno na potenciju...treba se posavetovati sa kardiologom oko najbolje kombinacije lekova protiv pritiska za odredjenu oisobu u odnosu na nezeljene efekte ako se ispoljavaju...