Pitanje za Dr011 Terapija.

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Mihajlobre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:34 am

Pitanje za Dr011 Terapija.

Post od Mihajlobre »

Koliko sam primetio, dajete uvek dobre odgovore, pa reko ajde da i ja pitam.
Pijem Monopril plus jednu tabletu, Norvasc 10 mg ,Indapres 1,5 mg, i kardiopirin. Koliko oni mogu uticati na potenciju?
Ponekad uzmem Kamagru, pola tablete, i to mi je ok.
Hvala.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Pitanje za Dr011 Terapija.

Post od Dr011 »

neki od tih lekova koji se koriste kod povisenog pritiska mogu uticati nepovoljno na potenciju...treba se posavetovati sa kardiologom oko najbolje kombinacije lekova protiv pritiska za odredjenu oisobu u odnosu na nezeljene efekte ako se ispoljavaju...
ne treba iskljuciti naravno ni sve one razloge koji dovode do problema sa potencijom i kod ljudi koji ne piju lekove protiv pritiska...
ako vam ovo pomaze u tom problemu koristite, naravno kontrolisite kako to utice na vas pritisak...
Mihajlobre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:34 am

Re: Pitanje za Dr011 Terapija.

Post od Mihajlobre »

Dr011 napisao:neki od tih lekova koji se koriste kod povisenog pritiska mogu uticati nepovoljno na potenciju...treba se posavetovati sa kardiologom oko najbolje kombinacije lekova protiv pritiska za odredjenu oisobu u odnosu na nezeljene efekte ako se ispoljavaju...
ne treba iskljuciti naravno ni sve one razloge koji dovode do problema sa potencijom i kod ljudi koji ne piju lekove protiv pritiska...
ako vam ovo pomaze u tom problemu koristite, naravno kontrolisite kako to utice na vas pritisak...
Hvala vam doktore .
Odgovori